Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnöm néha bezsél más fiúkkal masangeren. Ti barátnőmtők is szokott olyat? Ez belefér egy pár kapcsolatba? (lent folytatás)
Figyelt kérdés
3 db fiú van kivel néha beszél mind a 3 oda van érte és nem tudom hogy kezeljem magamba . Ő nem hajtja el mind 3 flörtöl vele.2020. márc. 1. 08:29
1/8 anonim válasza:
Te is beszélgess más lányokkal,a hatalom annak a kezében van akiért többen rajonganak. Tehát a barátnöd ügyes ha vége lesz,tud választani 3 másik közül.
Persze most még csak barátok de neked is lehetne csak barát lányok is...kitudja mikor jönnek jól
2/8 anonim válasza:
Természetesen belefér. Nekem is egész életemben lány barátsim voltak, már oviban is. Már házas vagyok, de most is ez a helyzet, a lányokkal egyszerűen jobban kijövök, jobban tudok beszélgetni. Nincs vele semmi baj, csak rögtön a legelején tisztázzuk, hogy csak barátság. Eddig egyen kívül tartották is maguk hozzá.
3/8 Csicuki válasza:
Amíg csak beazélgetnek persze belefér nincs benne semmi rossz egy kis flört még nem megcsalás. Amúgy ezen kár vetyengeni csak veled jár. Még csak nem is élőben beszélgetnek hanem messengeren.
4/8 anonim válasza:
Csináld te is, és figyeld a reakcióját. :) Ha elkezd féltékenykedni, akkor majd észreveszi magát. :)
5/8 anonim válasza:
Jézusom más fiúval beszél :O Nincs ezzel semmi baj.
6/8 A kérdező kommentje:
A fiú polo nélküli képet küldött a nőmnek. A nőm egy szelfit és volt ílyen az írásba a fiúval akivel a neten bezsélt hogy az a puszi küldés az csak búcsú volt. Most agodom . Ez is belefér?
2020. márc. 1. 21:27
7/8 anonim válasza:
Az én barátnőm matel-fizikás iskolába jár, a sulija kb 80%-a fiú, így neki is sok fiú haverja van. Engem nem zavar, nem vagyok féltékeny típus, és megbízom a barátnőmben.
8/8 anonim válasza:
Basszus ne már...
Lány vagyok, vannak fiú barátaim, mindig is voltak. Páromnak is vannak lány barátai, mindig is voltak.
És igen, küldenek néha felsőtestes képeket, mert büszkék rá, hogy látszik a gyúrás. Mondom neki, "ügyes vagy Pista jól nyomod, csak így tovább" és ennyi. Ne féltékenykedj feleslegesen, csak tönkre fogod vágni a kapcsolatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!