Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imjustcurious kérdése:
Nektek ez még belefér egy kapcsolatba?
Figyelt kérdés
Már több mint két éve vagyunk együtt. Nekem elég sok fiú barátom van, akiket nem feltétlen ismer a párom, mivel elég ritkán szoktam velük találkozni. Fiú, nektek beleférne a kapcsolatba az, hogy a barátnőtök számotokra idegen fiúkkal találkozik?
17/L
2020. febr. 2. 16:59
2/6 anonim válasza:
Persze, beleférne. Szerintem ott már baj van ha még mondjuk egy moziba sem engedném el senkivel :D
Nyilván megbízok benne, attól hogy együtt vagyunk még ismerkedhet, lehetnek barátai, stb. Nem rabszolgának tartom...
3/6 anonim válasza:
Én is teljesen megbízok a barátnőmbe, tudom jól hogy sosem csalna meg... Vannak fiú barátai és mindig elmondja magától ha találkozik velük, emiatt nem kell felkapni a vizet szerintem ha jó egy párkapcsolat
4/6 anonim válasza:
Na most a barátaid vagy idegen fiúk? Beleférne, én sem szeretem, ha egy lány birtokolni akar.
5/6 anonim válasza:
Persze. Pl az en barátnőm sem ismeri az en volt osztálytársaimat, akik a barátaim, és lányok.
És simán elmegyek velük moziba,iszogatni. Szart sem ér a kapcsolat ha nincs bizalom.
6/6 anonim válasza:
Így van... Szeretet, bizalom, őszinteség, hűség.. Ezek kellenek egy kapcsolathoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!