Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem is neked kell hogy tetssze...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem is neked kell hogy tetsszen - ez a kijelentés belefér egy kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Nem vagyunk régen együtt a barátommal csak fél éve.

Piti dolognak tűnik de ez történt. Szőrös volt a mellkasa mikor megismertem meg utána is jó darabig. Az utóbbi pár hétben szőrtelenít.

Nekem épp a szőrös pasik tetszenek nem meztelencsigát akarok.

Nem is ez a lényeg hanem az hogy megjegyeztem nekem nem tetszik csupasdzon jobb volt szőrösen.

És erre azt mondta: nem is neked kell hogy tetsszen.

(ÉS szőrtelenít tovább)

Nem a szőrtelenítés itt a lényeg hanem ez a mondat: nem is neked kell hogy tetsszen...

Belefér ez a mondta egy párkapcoslatba?

nem nekem kell hogy tetsszen? Hát kinek? Másnak?

De akkor miért velem kefél miért nem azzal a mással akinek kell hogy tetsszen???

2017. dec. 11. 21:19
 1/8 Deniel9 ***** válasza:
100%
Ezt utáljuk bennetek nőkben a legjobban , kombináltok..lehet , hogy őt zavarja és nem szereti. Vannak olyan anyagú pólók amibe beleakad a test szőrzete és eléggé kellemetlen ha bele akad a pólóba és húzza...mi lenne ha vele beszélnéd meg ezeket a dolgokat?
2017. dec. 11. 21:27
 2/8 anonim ***** válasza:

Ez elsösorban magánügye, és elsösorban saját magának kell, hogy teszedjen.

Ebböl következöen neki van igaza - ez kb olyan, mintha közölné, hogy 10 kg-mal kevesebbel vagy többel tetszenél neki, ebben az esetben te is uyganazt mondanád, hogy elsösorban meked kell jól érezni magad a börödben, nem az az elsödleges, hogy neki mennyire tetszik.

2017. dec. 11. 21:28
 3/8 A kérdező kommentje:

"Ezt utáljuk bennetek nőkben a legjobban , kombináltok..lehet , hogy őt zavarja és nem szereti"

1) az lehet

2) meg az is lehet hogy rég másik ribizli van a háttérben

2017. dec. 11. 21:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Van okod rá hogy ezt feltételezd hogy van más?
2017. dec. 11. 21:44
 5/8 A kérdező kommentje:

Van okom rá? Van.

Leírtam.

És mibe hogy nekem lesz igazam.

Mibe.

2017. dec. 11. 21:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Na mibe? Ez nem ok, hanem hülyeség, szimpla spekuláció.

Amúgy meg helyesen úgy írjuk, hogy "tetszen".

2017. dec. 11. 22:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Ezt mi nem tudhatjuk, hogy magának borotválja-e le, vagy másnak. Kérdezd meg, hogy kire célzott ezzel?

Egyébként ez aranyos: " másik ribizli". Ilyen jó az önkritikád? :-)

Hány évesek vagytok?

2017. dec. 12. 08:03
 8/8 A kérdező kommentje:

"Amúgy meg helyesen úgy írjuk, hogy "tetszen".

"

Az. Barom.

metssze vagy messe, tetsszen vagy tessen

2010. 02. 10.

Melyek a helyes forma: metssze vagy messe, tetsszen vagy tessen?

A kérdezett, felszólító módú igealakok egymás alakváltozatai. Bár a messe és a tessen kissé régies, ennek ellenére mindkét alak helyes.

[link]

Deák-Takács Szilvia MTA Nyelvtud Int

2017. dec. 12. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!