Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem is neked kell hogy tetsszen - ez a kijelentés belefér egy kapcsolatba?
Nem vagyunk régen együtt a barátommal csak fél éve.
Piti dolognak tűnik de ez történt. Szőrös volt a mellkasa mikor megismertem meg utána is jó darabig. Az utóbbi pár hétben szőrtelenít.
Nekem épp a szőrös pasik tetszenek nem meztelencsigát akarok.
Nem is ez a lényeg hanem az hogy megjegyeztem nekem nem tetszik csupasdzon jobb volt szőrösen.
És erre azt mondta: nem is neked kell hogy tetsszen.
(ÉS szőrtelenít tovább)
Nem a szőrtelenítés itt a lényeg hanem ez a mondat: nem is neked kell hogy tetsszen...
Belefér ez a mondta egy párkapcoslatba?
nem nekem kell hogy tetsszen? Hát kinek? Másnak?
De akkor miért velem kefél miért nem azzal a mással akinek kell hogy tetsszen???
Ez elsösorban magánügye, és elsösorban saját magának kell, hogy teszedjen.
Ebböl következöen neki van igaza - ez kb olyan, mintha közölné, hogy 10 kg-mal kevesebbel vagy többel tetszenél neki, ebben az esetben te is uyganazt mondanád, hogy elsösorban meked kell jól érezni magad a börödben, nem az az elsödleges, hogy neki mennyire tetszik.
"Ezt utáljuk bennetek nőkben a legjobban , kombináltok..lehet , hogy őt zavarja és nem szereti"
1) az lehet
2) meg az is lehet hogy rég másik ribizli van a háttérben
Van okom rá? Van.
Leírtam.
És mibe hogy nekem lesz igazam.
Mibe.
Na mibe? Ez nem ok, hanem hülyeség, szimpla spekuláció.
Amúgy meg helyesen úgy írjuk, hogy "tetszen".
Ezt mi nem tudhatjuk, hogy magának borotválja-e le, vagy másnak. Kérdezd meg, hogy kire célzott ezzel?
Egyébként ez aranyos: " másik ribizli". Ilyen jó az önkritikád? :-)
Hány évesek vagytok?
"Amúgy meg helyesen úgy írjuk, hogy "tetszen".
"
Az. Barom.
metssze vagy messe, tetsszen vagy tessen
2010. 02. 10.
Melyek a helyes forma: metssze vagy messe, tetsszen vagy tessen?
A kérdezett, felszólító módú igealakok egymás alakváltozatai. Bár a messe és a tessen kissé régies, ennek ellenére mindkét alak helyes.
Deák-Takács Szilvia MTA Nyelvtud Int
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!