Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Belefér hogy a pasim egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belefér hogy a pasim egy olyan csajjal beszélgessen, akivel perverz témáik voltak anno?

Figyelt kérdés
Nagyon féltékeny vagyok egy lányra,akivel a barárom csak messengeren tartja a kapvsolatot,de ott mikor legutobb láttam becézgette, akkor majdnem szakitottam vele emiatt, azt mondta jóvá teszi, de csak annyi változott, hogy azóta kitorli mit beszéltek, azt mondta azért mert még a semmire is féltékeny vagyok. Tényleg túlzás ez vagy ti nem néznétek el?
2017. júl. 17. 16:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem férne bele, és szerintem gáz a pasid
2017. júl. 17. 16:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. és egy idő után már nem csak beszélnek majd a perverz dolgokról hanem khm..
2017. júl. 17. 16:38
 3/10 A kérdező kommentje:
Annyi vigasztal, hogy ez a csaj nagyon messze lakik tőle, azért nem volt köztük semmi előttem se
2017. júl. 17. 16:51
 4/10 anonim ***** válasza:
33%
Inkább hagyd ott a pasid, jobban jár. Ki nem állhatom az ilyen nőket, akik a párjuk életét meg akarják szabni, kivel beszélgessen, miről, és még ellenőrizgetik is...
2017. júl. 17. 17:31
 5/10 anonim ***** válasza:
64%

én ugyan fiú vagyok de ha a csajom beszélgetne exével vagy kicsit is erotikusabb témát bárkivel is én ott hagynám...

és neked is csak ezt tudom javasolni

le ülsz meg mondod neki hogy tiltsa ha hezitál nem is szeret igazán

nekem is volt olyan hogy szolt a barátnőm hogy zavarja az hogy xy nal beszélek anyit írtam csak rá vissza hogy tiltsd már le te mert nem vagyok othol és gyenge a mobilnet...

2017. júl. 17. 18:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Beszélek én vele, elhódítom a kedvedért :DDD
2017. júl. 17. 18:25
 7/10 anonim ***** válasza:
ŐŐ, nekem mindenkivel perverz témáim vannak:/ ba*zki akkor senkivel ne beszélgethetek ha lessz valakim :'(
2017. júl. 17. 20:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Amúgy meg nem élőbe talizik vele, meg amég nem fekteti meg nincs semmi.., bár esélyes hogy a csaj lekapja élőbe, bár ha rendes nem valószínű, nekem is vannak hülye barátságaim lányokkal, szóval ne aggód tul, ha ezen lenne a vitád, én dobnálak xd
2017. júl. 17. 20:16
 9/10 A kérdező kommentje:
Látom megoszlanak a vélemények, jo olvasni ennyi fajta gondolkodásmodot 😃
2017. júl. 18. 13:07
 10/10 anonim ***** válasza:

ez nem igazán enyi fajta gondolkodás mód :D csak van aki ugyan ezt csinálja vagy durvábbat és szerinte úgy bele fér

de majd ha szerelmes lesz igazán és a párja csinál egy hasonlót akkor majd ki akad :D

2017. júl. 18. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!