Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Engedjem hogy beszélgessen ex...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engedjem hogy beszélgessen ex barátjával?

Figyelt kérdés
Bnőm kicsivel több mint egy 1 éve van velem, és szeretne beszélgetni volt barátjával. Mint barát. Hosszú ideig voltak együtt (7év) és hogy szeretné tudni mi van vele ,stb. Szerintetek lesz belőle baj? Azt mondja mindig hogy nem szereti már, de akkor is idegesit kicsit. Ugy vagyok vele nem tilthatom meg mivel a szüleik ismerik egymást és mindig taliznak egymással(mindig!) és kb "családtag" a fiú. Ti mit gondoltok erről? Fiúk,lányok véleménye egyaránt jöhet meg annak is akinek volt esetleg hasonló szitu. amugy 20 évesek vagyunk.

2016. aug. 25. 16:33
 1/7 A kérdező kommentje:
Még annyit hogy a lány szakitott vele és volt mikor bántotta is őt...
2016. aug. 25. 16:35
 2/7 anonim ***** válasza:

Engem két éves kapcs. után is bántott egy picit a szakítás, szintén nem éreztem semmit iránta, csak megsajnáltam, hogy elhagytam. Múltkor elhatároztam, hogy ráírok, mert érdekel mi van vele, de nem nagyon örült a barátnőm az ötletnek, ezért inkább hagytam a francba.

A párod rendszeresen találkozik vele a "családközti" összejöveteleken? Milyen kapcsolatot ápol vele?

2016. aug. 25. 16:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, de nem engedném a barátomnak, hogy az exeivel beszélgessen és ő sem engedi nekem, amit meg is értek, mert tudom, hogy ez neki rosszul esne és mivel őt szeretem, nem az exemet, ezért nem akarom bántani. Igaz, én nem voltam évekig együtt az exemmel. 20/L
2016. aug. 25. 16:52
 4/7 A kérdező kommentje:
hát hogy modnajm? a bnőm anyukája meg a srác apja együtt vannak. Elváltak magyarul, tehát nem tesok, de ebből gondolom értitek hogy elég közeli családtag. és mondta h családi összejöveteleken nem kéne farkasszemmel ülnünk egymással. amugy a fiunak van barátnője szintén
2016. aug. 25. 16:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Aki szereti a jelenlegi párját nem az exszet siratja vagy sajnalna..Ne haragudj de az hogy valakit egy boldog parkapcsolatban izgat az exe elég hülyeség...nekem soha eszembe se jutna egy volt baratommal beszélni mert nem erdekelnek es azt is tudnám a baratomnak rosszul esne ..

15/L

2016. aug. 25. 18:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Aki túltette magát az exén, az nem érdeklődik iránta.

Barátság meg nincs exszel.....

Viszont a családi összejöveteleken elkerülhetetlen,hogy ne váltsanak egymással 1-2 szót. Ha ennél több, akkor azért én beszélnék vele,hogy ezt ne.

Szóval ezek kivételével én nem, nem engedném.

Mondjuk az is elég sza.r, hogyha a szándék megvan rá,hogy tartsa az exszel valaki a kapcsolatot. Hiába a tiltás, a SZÁNDÉKNAK sem kellene ott lennie......

2016. aug. 25. 22:15
 7/7 A kérdező kommentje:
igazad van utolsó. Nem tudom mi legyen, egyenlőre csak figyelem mi van, már tudtára adtam hogy nem örülök neki valami fényesen az egésznek. Köszönöm a kommenteket.
2016. aug. 26. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!