Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedjem hogy beszélgessen ex barátjával?
Engem két éves kapcs. után is bántott egy picit a szakítás, szintén nem éreztem semmit iránta, csak megsajnáltam, hogy elhagytam. Múltkor elhatároztam, hogy ráírok, mert érdekel mi van vele, de nem nagyon örült a barátnőm az ötletnek, ezért inkább hagytam a francba.
A párod rendszeresen találkozik vele a "családközti" összejöveteleken? Milyen kapcsolatot ápol vele?
Aki szereti a jelenlegi párját nem az exszet siratja vagy sajnalna..Ne haragudj de az hogy valakit egy boldog parkapcsolatban izgat az exe elég hülyeség...nekem soha eszembe se jutna egy volt baratommal beszélni mert nem erdekelnek es azt is tudnám a baratomnak rosszul esne ..
15/L
Aki túltette magát az exén, az nem érdeklődik iránta.
Barátság meg nincs exszel.....
Viszont a családi összejöveteleken elkerülhetetlen,hogy ne váltsanak egymással 1-2 szót. Ha ennél több, akkor azért én beszélnék vele,hogy ezt ne.
Szóval ezek kivételével én nem, nem engedném.
Mondjuk az is elég sza.r, hogyha a szándék megvan rá,hogy tartsa az exszel valaki a kapcsolatot. Hiába a tiltás, a SZÁNDÉKNAK sem kellene ott lennie......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!