Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit szerettek hogy mikről beszélgessen veletek egy srác?
Figyelt kérdés
2016. aug. 24. 00:21
1/9 anonim válasza:
Ez főként az érdeklődési köröktől függ
2/9 anonim válasza:
Azt eltudom mondani, h mit nem szeretek. Ha non-stop magarol beszel es annyit, h napi 24-be az menne.
3/9 anonim válasza:
Mindenről ami egy kicsit is érdekel. Azt meg leírni rohadtul nem tudom, úgyis kihagynék valamit, meg kinek van arra ideje?:D De kb mindenről. Ha valamiről meg biztos hogy beszélni akarok valakivel akkor én hozom fel, nem várom meg amíg rájön magától...
4/9 anonim válasza:
Hogyan kell szuzeket ritualisan felaldozni egy kecske orgian:)))) 17/l :*
5/9 anonim válasza:
donald trump és putin munkássága.
és hogy a kerozin miért nem olvasztja meg az acélt.
6/9 anonim válasza:
Én arról szeretnék beszélni egy lánnyal,hogy tegnap mi az sz*rért KAPOTT KI A NIP TEGNAP A DIGINATOSTÓL? (csgo)
8/9 anonim válasza:
Igazából mindenről. Érdeklődjön hogy miket szeretünk , hogy vagyunk, sulival kapcsolatba ... Figyeljen arra amit mondunk es merj visszakérdezni. Előbb utóbb úgyis megtaláljátok a közös témát :)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2016. aug. 26. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!