Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mi a véleményetek arról ha egy srác rocker? (lent)
Figyelt kérdés
Értem ezalatt, hogy hosszú hajam, többnyire fekete ruhában vagyok (pl. fekete cipő, fekete nadrág, együtteses/zenekaros póló, esetleg fejpánt, fejkendő), emellett pedig gitározok 8 éve
és természetesen a rock/metal zenét szeretem, hallgatom, játszom
2016. aug. 17. 15:44
1/15 anonim válasza:
Ezek alapján nem tudok véleményt irni ahoz meg kellene ismerjelek és látni is kéne..
2/15 anonim válasza:
A Holy Trinity miatt bejössz, de sajna srác vagyok :(
3/15 anonim válasza:
Alapjáraton én preferálom a rockereket már csak a saját zenei ízlésem végett..igen,nyilván ez rock és metál.
A fejkendő és fejpánt nagyon frappáns! :D
4/15 anonim válasza:
En is ilyen vagyok, szoval nalam ez egy plusz pont.
5/15 anonim válasza:
Én rosszul vagyok a full fekete ruhás tiniktől. Mellesleg zenekaros póló... kit érdekel mit hallgatsz?:D
6/15 anonim válasza:
Plusz pont, ilyen szintig az öltözködésben is szeretem, hosszú hajjal nincs gondom és én is ilyen zenét hallgatok szóval még jobb. De persze ettől még nem szabad az út, de nekem szimpatikus dolgok:) Barátom is ilyen amúgy, csak pár zenekaros pólója van, amúgy öltözködésben nem látszik rajta, meg mostanában ritkábban gitározik.
8/15 anonim válasza:
Jaj, nagyon szeretem a rocker srácokat ^^
9/15 anonim válasza:
Kedvenc:D főleg a hosszú haj. 15/L
10/15 anonim válasza:
Legalább nem csak én öltözködök így :D akinek ez az ideálja annak bejön. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!