Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mi a véleményetek arról ha egy srác rocker? (lent)
Értem ezalatt, hogy hosszú hajam, többnyire fekete ruhában vagyok (pl. fekete cipő, fekete nadrág, együtteses/zenekaros póló, esetleg fejpánt, fejkendő), emellett pedig gitározok 8 éve
és természetesen a rock/metal zenét szeretem, hallgatom, játszom
Csak az alapján, hogy rocker vagy, nem tudlak véleményezni, mert nem ismerlek, nem látlak, nem beszéltem veled. Persze, jó lenne egy hasonló gondolkodású barát(mindkét értelemben), de nem csak ez lesz a döntő érv.
14/L
Magam egy rocker csaj vagyok, szóval jóhetnek a rocker csávók minden mennyiségben. Emiatt nem tudom, mennyire vagyok normálisnak tekinthető. Gondolom azokat a csajokat kérdezed, akik nem rockerek.
De igazából, úgy vagyok vele, hogyha értelmes és elfogadó, akkor mindegy milyen stílusú, nekem jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!