Egy bakancsot olyan srác is hordhat, aki nem rocker vagy metálos?
Tudom, ilyenkor mindig kötelezően elmondják páran, hogy azt veszel fel, amit akarsz, meg ami jól áll.
De itt nem is erről van szó, csak olyan furcsa, hogy az egyetlen férfiak által is hordható hosszúszárú lábbeli a bakancs és teljesen kisajátították ezeknek a zenei irányzatoknak a képviselői.
Már egy ideje gondolkodom azon, hogy veszek egy hosszabb szárú bakancsot (20 soroson gondolkodom), csak kicsit zavar a dolog, hogy ha ma valakin bakancs van akkor sokan arra asszociálnak, hogy na ez is egy rocker, én meg nem vagyok az.
Jogos kérdés. Én úgy gondolom, hogy egy bakancstól nem lesz valaki sem rocker, sem metálos, sem punk, sem semmi egyéb. Más kérdés, hogy valóban ezen stílusok követőivel szokás azonosítani az acélbetétest (mert felteszem, hogy erről van szó), illetve ők nagy arányban hordanak is ilyesmit, nyilván egyrészt célszerűségi dolgok (például koncert), másrészt hosszú évek alatt kialakult szokások (sőt, ezek az irányok már életfelfogások-szemléletek) okán. Ők joggal mondhatják azért, hogy aki csak ki akarja magát adni valami "hű-de-nagy-rocker"-nek azáltal, mert van egy bakancsa ("pózer", "divatrocker"), az nevetséges - és ez jogos is. Ha te nem ilyen vagy, csak simán tetszik, akkor semmi gond nincs vele, felvehető normálisan is, jó ruhákkal (nem betűrve...stb.). Hiszen nem mindenki "páwa", vagy "swag" csupán attól, mert Air Max-et vesz fel. Tehát véleményem szerint csak azokkal van baj, akik ezáltal kiadják magukat valaki egészen másnak, mint akik valójában.
Összefoglalva megértem, hogy zavar, de pont emiatt gondold át még egyszer. Ha jól passzol a stílusodhoz, akkor nyugodtan.
Köszönöm a választ, momentán ez a bakancs tűnik szimpatikusnak:
A fazon alapján ez acélbetétes.
Színben feketét szeretnék az biztos, a más színűek nem tetszenek.
De egyébként még annyira nem aktuális a dolog, nyárra még nem kell, majd kora ősszel szeretnék venni, addig még majd nézelődöm.
Most láttam a képet, amit belinkeltél...
Hát én is ilyet hordok (punk, rocker, metalhead-nek mondanám magam, a 3 közül főleg az utóbbi), és van egy pár ismerősöm (ilyen stílusúak, mint én), akik szintén ilyet hordanak.
Majd csak annyi, hogy számíthatsz az előítéletekre(!!!), hisz engem és az ismerőseimet is már számtalanszor lesátánistázták (pedig nem vagyunk azok) és nem rég tettem fel ide egy ilyen dolgokhoz kötődő kérdést, és az egyik kommentelő még azt is írta, hogy őt már le is nácizták az acélbetétes bakancs miatt. :P
Tudom, hogy te nem ilyen stílust képviselsz, de aki ezt nem tudja, az mindent fog rád mondani, és ha nem vagy elég "bátor" hozzá, hogy büszkén hord és "lesz*rd" ki mit gondol, akkor inkább ne tedd...
Hidd el csak jót akarok, nincs szándékomba lebeszélni róla, csak leírtam, hogy mire számíthatsz. :)
Én biztosan kicsit furán néznék rád, ha egy bakancsot hordanál, javaslom a kettőt, avagy lábanként egyet :)
Egyébként szerintem nem gáz, vehetsz ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!