Egy bakancsot olyan srác is hordhat, aki nem rocker vagy metálos?
Figyelt kérdés
Tudom, ilyenkor mindig kötelezően elmondják páran, hogy azt veszel fel, amit akarsz, meg ami jól áll.
De itt nem is erről van szó, csak olyan furcsa, hogy az egyetlen férfiak által is hordható hosszúszárú lábbeli a bakancs és teljesen kisajátították ezeknek a zenei irányzatoknak a képviselői.
Már egy ideje gondolkodom azon, hogy veszek egy hosszabb szárú bakancsot (20 soroson gondolkodom), csak kicsit zavar a dolog, hogy ha ma valakin bakancs van akkor sokan arra asszociálnak, hogy na ez is egy rocker, én meg nem vagyok az.
2015. jún. 13. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!