Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a barátnőmtől, mit tegyek?
Figyelt kérdés
9 hónapja ismerem,és az utóbbi 2 hétben fura dolgokat tudtam meg róla.Egyik nap elmentem hozzá,de nem volt otthon,viszont a szülei beengedtek.Beszélgettem velük,majd bementem a szobájába.Amíg vártam rá,körül néztem.Sok papír volt a szekrényében,amit már 1 hónappal ezelőtt is láttam.Érdekelt,mi az,ezért beleolvastam.(Mielőtt én lennék a hibás,csak mondom,hogy amúgy is szoktunk kutakodni egymás cuccai közt,sokat hülyéskedünk.)Aztán láttam,hogy azok mind ambuláns lapok,amikben az szerepelt,hogy 2x próbált öngyilkos lenni,meg hogy durva személyiség zavara van,skizoid,ezen kívül még egy betegség volt leírva,de a nevére nem emlékszem.Miután elolvastam,volt ott még legalább 25 lap,ha nem több.Elkezdtem olvasni azt,amelyik a legalján volt,na az a papír 2005-ben készült.Furcsa dolgok voltak leírva,olyanok,hogy az óvodában kerülte az embereket,aki odament hozzá,azt elzavarta.Ezen nem is lepődtem meg,ugyanis most sincsenek barátai.Kb 5 lapot olvastam,mindegyiknek az volt a lényege,hogy utálja az embereket,és hogy bántja saját magát,a nyelvén vágások voltak,mert ki akarta vágni...Azt hittem,rosszul látok.Nem ilyennek ismertem meg.Sose bántott engem,bár vannak fura dolgok.5 hónapja járunk,egyszer sem veszekedtünk.Volt,hogy én ideges voltam (több dolog miatt),és kiabáltam,persze nem durván,csak mondtam a magamét.De nem szólt semmit,nyugodt volt,túlságosan is.A leírtakban szerepelt az is,hogy gyógyszereket szed,de nem hiszem,hogy sokat érne,mert nem vettem észre rajta semmi változást,csak 2 hónapja szedi,mert a dátum az mostani volt,nemrég készült.1 évvel ezelőtt még zártosztályon is volt...Még ha fura lánynak is tartottam,akkor is meglepett a dolog,de sejtettem,hogy valami nem stimmel vele.Sokszor furán néz engem,filmnézéskor is sokszor megkérdem,hogy mi van már,mert hosszas percekig néz,ami elég fura,még ha tetszek is neki.Na meg mindig horror filmeket tölt le.A gép előzményeiben volt egy Facebook,az övé volt.Na abból van 11 db.Egyszer mondta,hogy ha megcsalom megöl,de azt hittem viccel,de már tudom,hogy ezek mind komolyak.Én vagyok neki az első pasija,nekem ő a második lány az életemben.Nagyon szeretem,de tényleg,még ezek ellenére is,csak tartok tőle.Ha megromlana a kapcsolatunk,és szakítanánk,mit tenne velem? Mivel nem akarom,hogy súlyosbodjon az állapota,ezért nem mondtam el neki,hogy miket tudok róla.Csak nem tudom,hogy mi volna a helyes döntés.Vele maradni vagy elhagyni? Ha elhagynám,hiányozna,de ha vele maradok,akkor ki tudja mi lesz...Ti mit tennétek a helyemben? Ő 15,én 18 éves vagyok.
Áh ez tiszta horror. Annyit mondok a lányban van a hiba. A lelke rossz úton van. Mindent rosszullát. Neked annyit kell tenned hogy elhagyod őt mert gyorsan válaszok nélkül. Te nem tudsz vele mit tenni csak a lelke és a jó isten fog rajta segiteni meg ő ha felébred újra és önbizalmat kap. Így nem jó.
2017. júl. 10. 21:37
2/20 anonim válasza:
Én is be lennék szarva, ha ilyen barátnőm lenne. Mihamarabb hagyd ott, később csak rosszabb lesz... inkább vállald be azt, hogy hiányzik 1-2 hónapig és emiatt rosszul érzed magad, mintsem, hogy úgy legyél vele x ideig, hogy rettegsz tőle.
2017. júl. 10. 21:41
3/20 anonim válasza:
Én vigyáznék azért,hogy járkálok egyedül este,ha elhagyod(:
2017. júl. 10. 21:41
4/20 anonim válasza:
Ha szereted akkor úgy szeresd ahogy van.
2017. júl. 10. 21:42
5/20 anonim válasza:
3-as válaszolónak. A vipera mindenre megoldás:'D
2017. júl. 10. 21:42
6/20 anonim válasza:
Előzőnek igaza van , ne indokold miért de el kéne hagynod
2017. júl. 10. 21:45
7/20 anonim válasza:
Ezt tiszta horror rosszat fogok álmodni.
Szerintem hagyd el mert nem jó úgy járni vele hogy félsz tőle. Én is félnél a helyedben.
2017. júl. 10. 21:46
8/20 anonim válasza:
Ez hulyeseg. Ha szereted akkor ez nem tantorithat el. Ő attól még ugyan az az ember akit megszerettél. Most kebzeld el forditott esetben.
Tegyuk fel hogy kontaklencses vagy amirol ő eddig nem tudott. egyszer csak kiderulne es elhagyna teged raadasul ugy hogy nem is tudod hogy ő megtudta, akkor neked hogy esne???
Ezert miert kene elhagynod? Legyel ferfi! Mi az hogy felsz a baratnődtől?? Legyen mar tököd ember!
2017. júl. 10. 21:47
9/20 anonim válasza:
Ez nehéz kérdés ha elhagyod vagy megöl vagy megöli magát ha vele maradsz akkor meg hát vele maradsz és félhetsz tovább a legjobb ha vele maradsz és és jó útra térited és beszerzel egy 46. Magnum forgó tárast ×)
2017. júl. 10. 21:49
10/20 anonim válasza:
Hú de beszartam ezen figyelj ha forditva lenne akkor lenne nagyob gond ha pl ő 18
De mivel ő 15 ne félj nemhiszem hogy rádtámad vagy vmi .
Lehet segiteni kéne a csajon hátha gyógyulna de ha nincs rá lehetőség akkor vége.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!