Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a barátnőmtől, mit tegyek?
Ne fuss el a problemak elol hanem oldd meg
Legyel ferfi
Tudom tudom h konnyu mondani de.most bizonyithatsz
Ja es ne csaldd meg!!!!
Mi lenne, ha férfi lennél, és azt tennéd, amit a 11-es írt?
Mellesleg ha nekem lenne egy ilyen barátnőm kµrva boldog lennék, mindig is hasonlóra vágytam/vágyok.
"Tegyuk fel hogy kontaklencses vagy amirol ő eddig nem tudott. egyszer csak kiderulne es elhagyna teged raadasul ugy hogy nem is tudod hogy ő megtudta, akkor neked hogy esne??? "
Egy kontaklencse nem súlyos betegség.
Kérdező, ez nagy dilemma. Ha nem hagyod el, készülj az érzelmi zsarolásra.
Viszont ha vele maradsz, akkor erről a kis dologról mindenképpen beszéljetek. Őszintén.
Hát ez nagyon durva !
A legjobb az lenne ha megpróbálnád jó útra téríteni. Beszélni erről a dologrol.
Legjobb lenne ha elhagynád mert nem bokdogságban élnél hanem "rettegesben"
"Felelemben" De ennek is megvan a kovetkezmenye s tudom jól hogy az lenne érzelmileg zsarolna pl " ha elhagyod megoli magat " ( ateltem mar ilyet).
Zavaros a lány hisz még 15 éves nagyon nincs felnőve...!/beszeljetek normalisan..
11/ es vagyok
Nem azt mondta h megol ha elhagyod hanem azt h ha megcsalod tehat nem esne jol neki viszont nem olne meg ez hulyeseg
Ha szereted ezert nem hagyhatod el
Ha megis megtenned sokkal rosszabba valna a helyzet, osszezuhanna
Meg amugy is...nem tudod megvedeni magad egy 15 eves lanytol?
Ha te lennel a csaj akkor meg megertenem
Szval bizarr a csaj nagyon is de ha mar megszeretted vmit kezdened kell vele
Ki hozhatja ki a godorbol ha nem te?
Nem szeretnel segiteni neki?
Hű. Szerintem beszéld meg ezeket a dolgokat vele, de ha nem akar róla beszélni, ne erőltesd. Kérdezd meg, hogy miben tudsz neki segíteni, beszélj erről a szüleivel is. Egyébként nem kell tőle félned.
Nekem sem volak soha barátaim, voltak öngyilkos kísérleteim, szétvagdostam magam, mindenkit elzavartam magam körül. 2,5 éve vagyok együtt a párommal, mindent tud rólam, és rengeteget segített az állapotomon. Soha nem bántanám, nagyon szeretem, ő az egyetlen, akit közel engedek magamhoz. De ha elhagyna, biztos megölném magam.
17/L
Köszi 18-as,most nagyon megnyugtattál... :D
Amúgy elég erős még hozzám képest is.Rám támad egy késsel,tuti megöl.
Szerintem előbb beszélj a szüleivel.
Lehet, hogy a lány is el akarja neked mondani, csak nen tudja hogyan. De ők valószínűleg ezt tudják és ha beszélsz velük erről, akkor esetleg rábeszélik, hogy mondja el - ha olyan az állapota. Lehet, nem is beszélhetsz erről a lánnyal.
Lehet olyat mondanak, ami nagyon rémisztő, vagy nagyon nehéz helyzetet szül, de lehet, hogy mostanra pozitív dolgot is tudnak mondani.
Attól függően, hogy mit mondanak dönts, hogy vele maradsz-e vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!