Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Félek a barátnőmtől, mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek a barátnőmtől, mit tegyek?

Figyelt kérdés
9 hónapja ismerem,és az utóbbi 2 hétben fura dolgokat tudtam meg róla.Egyik nap elmentem hozzá,de nem volt otthon,viszont a szülei beengedtek.Beszélgettem velük,majd bementem a szobájába.Amíg vártam rá,körül néztem.Sok papír volt a szekrényében,amit már 1 hónappal ezelőtt is láttam.Érdekelt,mi az,ezért beleolvastam.(Mielőtt én lennék a hibás,csak mondom,hogy amúgy is szoktunk kutakodni egymás cuccai közt,sokat hülyéskedünk.)Aztán láttam,hogy azok mind ambuláns lapok,amikben az szerepelt,hogy 2x próbált öngyilkos lenni,meg hogy durva személyiség zavara van,skizoid,ezen kívül még egy betegség volt leírva,de a nevére nem emlékszem.Miután elolvastam,volt ott még legalább 25 lap,ha nem több.Elkezdtem olvasni azt,amelyik a legalján volt,na az a papír 2005-ben készült.Furcsa dolgok voltak leírva,olyanok,hogy az óvodában kerülte az embereket,aki odament hozzá,azt elzavarta.Ezen nem is lepődtem meg,ugyanis most sincsenek barátai.Kb 5 lapot olvastam,mindegyiknek az volt a lényege,hogy utálja az embereket,és hogy bántja saját magát,a nyelvén vágások voltak,mert ki akarta vágni...Azt hittem,rosszul látok.Nem ilyennek ismertem meg.Sose bántott engem,bár vannak fura dolgok.5 hónapja járunk,egyszer sem veszekedtünk.Volt,hogy én ideges voltam (több dolog miatt),és kiabáltam,persze nem durván,csak mondtam a magamét.De nem szólt semmit,nyugodt volt,túlságosan is.A leírtakban szerepelt az is,hogy gyógyszereket szed,de nem hiszem,hogy sokat érne,mert nem vettem észre rajta semmi változást,csak 2 hónapja szedi,mert a dátum az mostani volt,nemrég készült.1 évvel ezelőtt még zártosztályon is volt...Még ha fura lánynak is tartottam,akkor is meglepett a dolog,de sejtettem,hogy valami nem stimmel vele.Sokszor furán néz engem,filmnézéskor is sokszor megkérdem,hogy mi van már,mert hosszas percekig néz,ami elég fura,még ha tetszek is neki.Na meg mindig horror filmeket tölt le.A gép előzményeiben volt egy Facebook,az övé volt.Na abból van 11 db.Egyszer mondta,hogy ha megcsalom megöl,de azt hittem viccel,de már tudom,hogy ezek mind komolyak.Én vagyok neki az első pasija,nekem ő a második lány az életemben.Nagyon szeretem,de tényleg,még ezek ellenére is,csak tartok tőle.Ha megromlana a kapcsolatunk,és szakítanánk,mit tenne velem? Mivel nem akarom,hogy súlyosbodjon az állapota,ezért nem mondtam el neki,hogy miket tudok róla.Csak nem tudom,hogy mi volna a helyes döntés.Vele maradni vagy elhagyni? Ha elhagynám,hiányozna,de ha vele maradok,akkor ki tudja mi lesz...Ti mit tennétek a helyemben? Ő 15,én 18 éves vagyok.
2017. júl. 10. 21:29
1 2
 11/20 I noor Y ***** válasza:

Ne fuss el a problemak elol hanem oldd meg

Legyel ferfi

Tudom tudom h konnyu mondani de.most bizonyithatsz

Ja es ne csaldd meg!!!!

2017. júl. 10. 21:53
 12/20 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha férfi lennél, és azt tennéd, amit a 11-es írt?

Mellesleg ha nekem lenne egy ilyen barátnőm kµrva boldog lennék, mindig is hasonlóra vágytam/vágyok.

2017. júl. 10. 22:08
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

"Tegyuk fel hogy kontaklencses vagy amirol ő eddig nem tudott. egyszer csak kiderulne es elhagyna teged raadasul ugy hogy nem is tudod hogy ő megtudta, akkor neked hogy esne??? "

Egy kontaklencse nem súlyos betegség.

Kérdező, ez nagy dilemma. Ha nem hagyod el, készülj az érzelmi zsarolásra.

Viszont ha vele maradsz, akkor erről a kis dologról mindenképpen beszéljetek. Őszintén.

2017. júl. 10. 22:49
 14/20 anonim ***** válasza:
64%
4es, 8as, 11es. nem lehet mindenkit úgy szeretni, ahogy van!!! igenis fontosabb a saját maga biztonsága! tegyük fel a ti párotok betegségből adódóan megpróbál titeket testileg bántani,akkor is aztmondjátok férfi kell lenni s szegény párát úgy szeretni ahogy van? nem! ahelyett, hogy még ezután is rettegsz tőle, és félsz minden reakciójától, inkább hagyd el. nem mernél neki elmondani semmit ami zavar mert nem tudod mikor hogy reagál és árthat neked.
2017. júl. 10. 23:48
 15/20 anonim ***** válasza:

Hát ez nagyon durva !

A legjobb az lenne ha megpróbálnád jó útra téríteni. Beszélni erről a dologrol.

Legjobb lenne ha elhagynád mert nem bokdogságban élnél hanem "rettegesben"

"Felelemben" De ennek is megvan a kovetkezmenye s tudom jól hogy az lenne érzelmileg zsarolna pl " ha elhagyod megoli magat " ( ateltem mar ilyet).

Zavaros a lány hisz még 15 éves nagyon nincs felnőve...!/beszeljetek normalisan..

2017. júl. 11. 08:55
 16/20 I noor Y ***** válasza:

11/ es vagyok

Nem azt mondta h megol ha elhagyod hanem azt h ha megcsalod tehat nem esne jol neki viszont nem olne meg ez hulyeseg

Ha szereted ezert nem hagyhatod el

Ha megis megtenned sokkal rosszabba valna a helyzet, osszezuhanna

Meg amugy is...nem tudod megvedeni magad egy 15 eves lanytol?

Ha te lennel a csaj akkor meg megertenem

2017. júl. 11. 10:21
 17/20 I noor Y ***** válasza:

Szval bizarr a csaj nagyon is de ha mar megszeretted vmit kezdened kell vele

Ki hozhatja ki a godorbol ha nem te?

Nem szeretnel segiteni neki?

2017. júl. 11. 10:23
 18/20 anonim ***** válasza:

Hű. Szerintem beszéld meg ezeket a dolgokat vele, de ha nem akar róla beszélni, ne erőltesd. Kérdezd meg, hogy miben tudsz neki segíteni, beszélj erről a szüleivel is. Egyébként nem kell tőle félned.

Nekem sem volak soha barátaim, voltak öngyilkos kísérleteim, szétvagdostam magam, mindenkit elzavartam magam körül. 2,5 éve vagyok együtt a párommal, mindent tud rólam, és rengeteget segített az állapotomon. Soha nem bántanám, nagyon szeretem, ő az egyetlen, akit közel engedek magamhoz. De ha elhagyna, biztos megölném magam.

17/L

2017. júl. 11. 11:03
 19/20 A kérdező kommentje:

Köszi 18-as,most nagyon megnyugtattál... :D

Amúgy elég erős még hozzám képest is.Rám támad egy késsel,tuti megöl.

2017. júl. 11. 11:13
 20/20 anonim ***** válasza:

Szerintem előbb beszélj a szüleivel.

Lehet, hogy a lány is el akarja neked mondani, csak nen tudja hogyan. De ők valószínűleg ezt tudják és ha beszélsz velük erről, akkor esetleg rábeszélik, hogy mondja el - ha olyan az állapota. Lehet, nem is beszélhetsz erről a lánnyal.

Lehet olyat mondanak, ami nagyon rémisztő, vagy nagyon nehéz helyzetet szül, de lehet, hogy mostanra pozitív dolgot is tudnak mondani.

Attól függően, hogy mit mondanak dönts, hogy vele maradsz-e vagy nem.

2017. júl. 11. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!