Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy barátnőre kell költeni?
Mennyi pénz elköltése ami normális szerintetek, mondjuk egy egy éve tartó kapcsolatban a másik félre?
-szülinap
-valentin nap
-évforduló
-18. Szülinap
-nőnap
Stb
Ez most komoly?
Szerentem az hogy évente egyszer megajándékozodd születés napjára, nőnapon, valentinapon meg adsz egy szál virágot, az még nem anyagi csőd.
Én lányként sosem szerettem, ha nagy összegeket költenek rám (sem baráti, családi, kapcsolati szinten)
Nekem az a nagyobb, ha valaki emlékezik, felköszönt, valami apróságot ad.
Meg van szokva, hogy egy-egy alkalomra könyvet, csokit, ruhát kapok (mint már mondtam a szüleimtől is)
Nem kell egy lányt elkényeztetni, de azt az 1-2 ezer forintot fél évente egyszer-kétszer nem kell sajnálni
Miért lett törölve a válaszom???
Minden kapcsolatra költ az ember, anyadnak szülinapra, karácsonyra, névnapra, anyák napjára, ugyanígy bárkire, aki fontos neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!