Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány fiúnak hogy van pénze 18 évesen autóra, drága ruhákra, órára, utazásra, barátnőre, bulira?
Az nem az ő pénzük.
Ismertem ilyeneket, van amelyik értelmes ennek ellenére és művelt mellette, van aki olyan hülye, hogy még az apja a saját cégébe se alkalmazza, mert egyszerűen siralmas az egész ember..
Dolgozz / tanulj / sportolj.
"Az ilyen fiúknak kb mindig van csajuk."
Persze, de azért azt se felejtsd el, hogy egy ilyen kapcsolat inkább arról szól, hogy a csaj kihasználja a srác pénzét. Érzelmekről szó sincs. Illetve lehet kivétel, de a legtöbbször gatya. De most komolyan, mit ér az ilyen kapcsolat? Én pl egy tök átlagos helyzetű gimis vagyok, és örülök neki, hogy valós érzelmeim vannak amibe a pénz nem szól bele. Nem is akarnék ilyen látszat dolgokat...
Néhány fiúnak hogy van pénze barátnőre?
Ahhoz nem pénz kell. Ha valós barátnőt szeretnél. Legalábbis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!