Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha nem vágyom barátnőre? 18/f
Ha tudod az indokot, hogy miért nem vágysz rá akkor miért lenne baj?
Példa:
Nekem is 11.-es korom óta (16) magyarázzák, hogy ugyan miért nincs barátnőm, simán felszedhetnék "egyet", van ismerősük is akinekbejövök meg ilyenek, de 9.-es tapasztalatból adódóan inkább hanyagoltam mert annyi időt fordítottam a barátnőmra akkor, hogy tanulás rovására ment, csoda ha 2-es sikerült végigvinni az osztályt. Szétmentünk, volt egy csomó időm, haverokra, sulis dolgokra egyből jobbak lettek a jegyeim is és 4-es befejeztem a középsulit, továbbképzésen (2 éves) is 3-as átlaggal jöttem ki most év végére. Most már felszabadult vagyok nincs iskolai nyomasztás, melóm mellett pedig bőven lesz időm így már a saját programjaimra meg nőkre.
Nem hiába mondják, hogy "Mindennek ára van, csak nem mindegy melyiknek mekkora."
Nyilván ez nem a teljes történet az elmúlt 4 évemről, de a lényeg látható belőle, mielőtt valami nagyokos belekötne.
Ha meg csak úgy egyébként se vágysz kapcsolatra akkor meg még kialakulna benned a félelem, nem kell aggódni, minden ember más, lehet majd idővel mégis szükséged lesz valakire aki közel áll hozzád.
20/F
Szerintem se gond...
Nekem is mindig a hugaim jatszak a keritonot, most is jarok kreszre , es kerdi a hugom h naaaa tetszik valaki? Mondom: nem .. Miert kene? Amugy sincs ott olyan, meg nem is vagyom kapcsolatra,meg nem is ismerkedni jarok oda, magammal szeretnek foglalkozni stb.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!