Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Az baj ha nem vágyom barátnőre...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha nem vágyom barátnőre? 18/f

Figyelt kérdés
Mindig azzal jönnek a családtagok, hogy miért nincs barátnőd? Nem vágyok kapcsolatra egyáltalán, ez nagy baj vagy más is érez így?

2018. máj. 31. 13:01
 1/5 anonim válasza:
Szerintem nem gond! Miert lenne gond?!
2018. máj. 31. 13:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha tudod az indokot, hogy miért nem vágysz rá akkor miért lenne baj?

Példa:

Nekem is 11.-es korom óta (16) magyarázzák, hogy ugyan miért nincs barátnőm, simán felszedhetnék "egyet", van ismerősük is akinekbejövök meg ilyenek, de 9.-es tapasztalatból adódóan inkább hanyagoltam mert annyi időt fordítottam a barátnőmra akkor, hogy tanulás rovására ment, csoda ha 2-es sikerült végigvinni az osztályt. Szétmentünk, volt egy csomó időm, haverokra, sulis dolgokra egyből jobbak lettek a jegyeim is és 4-es befejeztem a középsulit, továbbképzésen (2 éves) is 3-as átlaggal jöttem ki most év végére. Most már felszabadult vagyok nincs iskolai nyomasztás, melóm mellett pedig bőven lesz időm így már a saját programjaimra meg nőkre.

Nem hiába mondják, hogy "Mindennek ára van, csak nem mindegy melyiknek mekkora."

Nyilván ez nem a teljes történet az elmúlt 4 évemről, de a lényeg látható belőle, mielőtt valami nagyokos belekötne.

Ha meg csak úgy egyébként se vágysz kapcsolatra akkor meg még kialakulna benned a félelem, nem kell aggódni, minden ember más, lehet majd idővel mégis szükséged lesz valakire aki közel áll hozzád.

20/F

2018. máj. 31. 14:38
 3/5 Saku14 ***** válasza:

Szerintem se gond...

Nekem is mindig a hugaim jatszak a keritonot, most is jarok kreszre , es kerdi a hugom h naaaa tetszik valaki? Mondom: nem .. Miert kene? Amugy sincs ott olyan, meg nem is vagyom kapcsolatra,meg nem is ismerkedni jarok oda, magammal szeretnek foglalkozni stb.

17/L

2018. máj. 31. 18:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem. Te érzed, hogy mire van szükséged és mire nincs. Jelenleg én sem érzem úgy, hogy annyira szeretnék kapcsolatot. Szerintem rengeteg időmet elvinné és általában így sem sikerül beosztanom, pedig még barátaim sincsenek. 17/L
2018. máj. 31. 21:33
 5/5 Tóth Renátó ***** válasza:
semmi gond nincs vele.Az én nagyszüleim is evvel piszkáltak,de ne érdekeljen.Aggodnak érted,de amíg nem akarnak mindenáron barátnőt találni neked,addig nincs gond.Későn érő típus vagy,ez van.
2018. jún. 1. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!