Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A fiúknak barátnőre van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak barátnőre van szükségük vagy egy lányra akit kihasználnak?

Figyelt kérdés
Én azt veszem észre, hogy a mai fiúk nem kezdeményeznek. Ha véget ér a kapcsolat akkor nem küzdenek a lányokért, hanem keresnek mást.

2016. máj. 8. 17:12
1 2
 1/11 anonim válasza:
Ha véget ért a kapcsolat, akkor minek küzdjön bárki is?
2016. máj. 8. 17:22
 2/11 anonim ***** válasza:

Egy a rakás szóhalmaz valahogy összefügg? Mi köze a kihasználásnak ahhoz, hogy valaki nem erőlteti, ha a másik már nem szereti? És a kezdeményezéshez?

Lehet, hogy én vagyok tapasztalatlan, de a szerelem szerelem szerintem nem olyan, amit küzdelemmel lehet elérni. Egyébként Te azt látod, hogy a lányok ellenben küzdenek?

2016. máj. 8. 17:24
 3/11 anonim ***** válasza:

Ez a fiúkra és lányokra egyaránt igaz, legalábbis a legtöbbjükre. A másik csak annyit jelent neki hogy "amíg együtt vagyunk jó vele, aztán ha vége majd jön más..", lehet én vagyok a hülye de ha én együtt vagyok valakivel akkor tényleg őt akarom és nem csak ideig-óráig. Bár azis igaz eddig csak szenvedtem emiatt hogy nekem mindig fontosabb volt a másik, mint én neki :/

23/f

2016. máj. 8. 17:46
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem egy barátnőre van szükségem aki mellett leélhetem az életem..
2016. máj. 8. 17:56
 5/11 A kérdező kommentje:
Én ezt úgy értem,ha a lány mondja ki, hogy legyen vége. Akkor szerintem a fiúnak nem hagynia kéne annyiban a dolgot, hanem küzdeni. Volt egy barátom, ha nem kezdeményeztem volna akkor meg sem ismertük volna egymást és nem is let volna semmi köztünk. De gondolom ha már kezdeményeztem akkor gondolta, hogy na menjünk bele ebbe a kapcsolatba lesz ami lesz.
2016. máj. 8. 17:57
 6/11 anonim válasza:
#5: Tudod egy kapcsolat nem egy emberen múlik... Nőj fel!
2016. máj. 8. 17:58
 7/11 anonim ***** válasza:

"Én ezt úgy értem,ha a lány mondja ki, hogy legyen vége. Akkor szerintem a fiúnak nem hagynia kéne annyiban a dolgot, hanem küzdeni. "

- De az rendben van, hogy a lány küzdés helyett azt mondja, vége. Aha...

2016. máj. 8. 18:01
 8/11 A kérdező kommentje:
De ha nem küzd értem akkor az azt jelenti, hogy nem jelentek neki sokat.
2016. máj. 8. 18:17
 9/11 anonim ***** válasza:

És én mennyit jelentek neki, ha elhagy?

Egyébként mit lehet küzdeni akkor, ha nem szeret a másik? Ezen küzdelemmel nem lehet változtatni.

2016. máj. 8. 18:46
 10/11 A kérdező kommentje:
Ezzel így vagyok én is, de ha leszarja..
2016. máj. 8. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!