Mibe higyjek? Ha jószívű vagyok kihasználnak, ha szemét vagyok bűnt követek el de egszerűbb az élet.
Mert elgondolkoztam miis a világnézetem, pl egyből elraktam ahogy rosszul adott vissza a csaj, es nem akarok bűntudatot érezni, azt akarom érezni h jól tettem, magamnak csinálok pénzt én számítok.
de félek hogy az Isten megbuntet ezert mert rosszul cselekedtem, bar a bibliaba azis bun ha onkielegitest vegzel ami nevetseges , 10parancsolatból kb 1ami igaz ram h nem bantom az allatokat
Igaz amit irsz.. viszont nem csak Isten letezik hanem a satan is es szerintem ok felelosek a rossz dolgokert
De most ahogy ezt irom az az erzes van bennem mint mikor kinevetem a régi okori gorogoket milyen idiotak h annyi "istenbe" hittek holott ugyanezt tesszuk:D a szornyusegeket 2nem letezo szemelyhez fuzzuk
Sátánt Isten teremtette a Biblia szerint, tehát kisebb hatalma van mint Istenek, másrészt Isten mindent tud tehát azt is tudnia kellett hogy a sátán fellázad és az ember ellen fordul, de Isten jóságos.
Nem ellentmondásos egy kicsit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!