Ennyire nincs szükségük az embereknek a szeretetre? 😞
Néha rámjön az "5 perc" (ami amúgy inkább több nap), ilyenkor legszívesebben mindenkit megölelgetnék megvígasztalnék, felvidítanék...de általában ilyenkor hagynak engem a leginkább figyelmen kívűl...
Én olyan szívesen segítenék másoknak, ha nem tudok többet néhány kedves szónál, akkor annyival...meghallgatnám a problémájukat...és el sem várom, hogy ezt viszonozzák, nekem csak az kell, hogy valakit szerethessek, akár csak barátilag is...de egyszerűen bunkón elküldenek, a leginkább az "ütött le", amikor egy srác, akivel állítólag barátok voltunk (már az sem), írta, hogy milyen sz*r kedve van, megkérdeztem, hogy miért, erre "mindegy"...erre próbáltam kicsit úgy tenni, mintha nem is érdekelt volna annyira, ezért azt írtam, hogy nem muszáj elmondania...ő pedig kioffolt azzal, hogy "nem is akartam" (mármint hogy elmondani a problémáját)...komolyan már lelki szemetesnek sem vagyok jó?! Ilyen szinten megunták az emberek egymást, vagy mi van??:c
#5 ezt hogy érted? Azt érzik, hogy arra akarom használni őket (?), hogy segítsek nekik?!😃
#6 hát köszi, így "látatlanba", de azért ezt kétlem 😃😃 csak nem akarom, hogy mások is annyira mélypontra jussanak, mint rosszabb napjaimon én is 😅
#5 vagyok.
Azt erzik, hogy azert "segitesz" nekik, mert neked van erre szukseged, teljesen fuggetlenul attol, hogy nekik mire lenne szukseguk.
Azt nyilvan te is latod, hogy igazabol nem segitesz nekik, mivel elkuldenek a fenebe, tehat nem jo nekik, amit te csinalsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!