Peti_1985 kérdése:
Sokan vagyunk, akik nehezen barátkozunk, vagy nincs egyáltalán barátunk. Össze kellene fogniuk a hasonló embereknek, hátha együtt könnyebb lesz. Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, létre kellene hozni egy olyan oldalt, ahol az érintett személyek tudnának beszélgetni, barátságokat kötni, programokat szervezni.2014. nov. 2. 08:37
1/29 A kérdező kommentje:
Kérem, hogy csak az írjon, akit érdekel is a téma, megjelölve esetleg a nemet, kort, és aki kívánja a települést.
F/29, Budapest.
2014. nov. 2. 08:43
2/29 anonim válasza:
Igen èn is nehezen vagyok elfogadva baràtnak, ha bàr szeretek emberekkel beszèlgetni. Sokan kellemesnek talàltàk velem a beszèlgetèst, de nincs baràtom. Nem tudom mièrt. Horvàtorszàgban èlek 20 èves làny.
3/29 anonim válasza:
Én támogatom!
Jó lenne ha online chat is lenne benne.
4/29 anonim válasza:
Jó ötletnek tartom, bár én nagyon messze vagyok Pesttől. 26/F
5/29 anonim válasza:
itt a gyk! minek ehhez külön oldal, aminek 0, azaz NULLA a látogatottsága?!
6/29 anonim válasza:
Nagyon jó ötlet. Én mindenképp örülnék egy ilyen "barátkozási" lehetőségnek.
20/N
7/29 anonim válasza:
Ha normálisan összefognának itt akkor ez sikerülne,de inkább szánalmat éreznek a legtöbben a másik iránt,nem pedig empátiát.
8/29 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat, várom a továbbiakban is.
Részemről határozott a szándék, valóban jó lenne együtt tenni érte, segíteni egymást.
2014. nov. 2. 18:03
10/29 anonim válasza:
Facebook: gyakorikérdések.hu barátkereső csoport?
Még nincs de ha kell akkor csinálhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!