Sokan vagyunk, akik nehezen barátkozunk, vagy nincs egyáltalán barátunk. Össze kellene fogniuk a hasonló embereknek, hátha együtt könnyebb lesz. Mit gondoltok erről?
#20. Köszönöm kérdésedet.
A kérdésedből úgy érzem, hogy nem nagyon érdekel a téma. Ha nem is érdekel a téma, javaslatot, segítséget adhatsz ahhoz hogyan tudna valaki jobban boldogulni.
Érdekelne engem is egy ilyen csoport. Hiába próbálkozom barátkozással/ismerkedéssel nem sok embert érdekel.
20/F, Győr
Nem szeretek általánosítani, de a legtöbb ember aki nem boldogul az életben, önbizalomhiánya van. A barátkozással semmi baj, de ha ezt csak azért akarjátok, mert "egy súlycsoportba" tartoztok, akkor érdemes elgondolkodni...
Nem akartam senki kedvét elvenni az ötlettől, de NE HAZUDJATOK MAGATOKNAK. Nem az önsegítő csoport a megoldás!
Nem tudom, hogy lett-e a dologból valami. De ha esetleg valaki az előttem szólók közül látja ezt a kommentet, és van kedve, én szívesen benne vagyok mozizásban, színház látogatásban, kirándulásban, bármiben, akkor írjon privit, mert sajnos én is hasonló cipőben járok. :/ Főleg Budapest jöhet szóba.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!