Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Sokan vagyunk, akik nehezen...

Peti_1985 kérdése:

Sokan vagyunk, akik nehezen barátkozunk, vagy nincs egyáltalán barátunk. Össze kellene fogniuk a hasonló embereknek, hátha együtt könnyebb lesz. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, létre kellene hozni egy olyan oldalt, ahol az érintett személyek tudnának beszélgetni, barátságokat kötni, programokat szervezni.

2014. nov. 2. 08:37
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
#10. Szia! Szerintem simán barátkereső csoport is lehet.
2014. nov. 2. 18:59
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Támogatom a fészes csoportot (is)! Ingyen van (még:P) és egyszerű :D
2014. nov. 2. 18:59
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
A facebokra is már csajozni járnak,persze sikertelenül,mert ott vannak a legjobban képmutató csajok..
2014. nov. 2. 19:17
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Tudnátok hány ilyen próbálkozás volt már... Egy sem jött össze, pedig nem rossz ötlet. Valahogy az utolsó pillanatban mindenki eltűnik.
2014. nov. 2. 19:18
 15/29 anonim ***** válasza:

Ha megcsinálom a csoportot akkor lesz aki csatlakozik?

Aki erre igennel válaszol attól kérek szépen egy privátot és küldöm a csoport linkjét! ;)

2014. nov. 2. 19:23
 16/29 anonim ***** válasza:

Előttem lévő:

Ez mind szép és jó, de ebből kb az lenne, hogy legfeljebb az az 5-10 enber, aki ezt olvassa, az csatlakozik, aztán pedig senki más, mert senki nem talál rá. Főleg, ha csak tőled lehet egyáltalán a linket megszerezni. (akkor már link publikus, belépés csak engedéllyel) Ha meg minden ikszedik kérdésben a csoport lenne reklámozva, akkor meg spam lenne.

De ez nem csak az előttem lévőnek szól, hanem bármilyen oldallal kb ez lenne. És nem akarok senkit se lebeszélni, de azért érdemes kicsit jobban átgondolni, hogy hosszú távon is működjön.

2014. nov. 2. 23:03
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Szívesen ismerkednék érzésekkel rendelkező fiatalokkal. Én már oly sokszor próbáltam saját érdekeimet feladva, mást segíteni; oly sokszor elhittem, hogy az illető is barátjának tart engem, s oly sokszor bele is buktam mindebbe, hogy már kételkedek az igaz barátság létezésében. Persze fel ( még ) nem akarom adni a keresést.

22f Szolnok

2014. nov. 2. 23:51
 18/29 anonim ***** válasza:
Mennyi próbálkoztam én is... valahogy mégis egyedül maradtam. 22 leszek, és a legtöbb amire tellett, hogy megfogtam egy lány kezét, úgy 8 éve... szánalmas? Az! De hiába próbálkozok, sose jön semmi össze és már minden téren belefáradtam, így szerintem már végleg így maradok. :(
2014. nov. 3. 07:31
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a véglegesítés lesz,konkrét idő, nap senki sem fog eljönni.
2014. nov. 3. 14:05
 20/29 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Van önbizalmad?
2014. nov. 3. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!