Sokan vagyunk, akik nehezen barátkozunk, vagy nincs egyáltalán barátunk. Össze kellene fogniuk a hasonló embereknek, hátha együtt könnyebb lesz. Mit gondoltok erről?
Ha megcsinálom a csoportot akkor lesz aki csatlakozik?
Aki erre igennel válaszol attól kérek szépen egy privátot és küldöm a csoport linkjét! ;)
Előttem lévő:
Ez mind szép és jó, de ebből kb az lenne, hogy legfeljebb az az 5-10 enber, aki ezt olvassa, az csatlakozik, aztán pedig senki más, mert senki nem talál rá. Főleg, ha csak tőled lehet egyáltalán a linket megszerezni. (akkor már link publikus, belépés csak engedéllyel) Ha meg minden ikszedik kérdésben a csoport lenne reklámozva, akkor meg spam lenne.
De ez nem csak az előttem lévőnek szól, hanem bármilyen oldallal kb ez lenne. És nem akarok senkit se lebeszélni, de azért érdemes kicsit jobban átgondolni, hogy hosszú távon is működjön.
Szívesen ismerkednék érzésekkel rendelkező fiatalokkal. Én már oly sokszor próbáltam saját érdekeimet feladva, mást segíteni; oly sokszor elhittem, hogy az illető is barátjának tart engem, s oly sokszor bele is buktam mindebbe, hogy már kételkedek az igaz barátság létezésében. Persze fel ( még ) nem akarom adni a keresést.
22f Szolnok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!