Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit kerdjek a párom fèltèkenys...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kerdjek a párom fèltèkenysègèvel?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel nagyon jóban vagyok a suliba, párommal már együtt èlünk, én 17 éves lány vagyok, ő 21 éves fiú. A sulis sráccal, Lacival fogok keringőzni. Tényleg kicsit többet lát bele a barátságunkba, de nem tudok vele mit tenni. Őszintén még önbizalmat is ad, de ahogy próbálkozik, és ahogy ezt mesèlem páromnak, olyan mintha féltékeny lenne, és folyton elrontom a hangulatát... Nem vagyok r*banc, igen tényleg van hogy megölel, és elvisz kajálni, megsimítja a kezem, és rakunk ki közös képet, most is megyünk hétvégén együtt kirándulni, de valahogy párom nem képes örülni a boldogságomnak. Mit tegyek vele? Ölelèsen, meg egy két puszin kívül semmi más nem törtènt. Ez egy komoly kérdés, remélem nem törlik ki. Jelenleg szünetet tartunk, mert nem hajlandó elfogadni hogy ott aludtam most 2 napot nála, igen mellette kellett, mert nincsen vendègágya, és nem akartam a földön a gerinc problèmám miatt. De könyörgöm, 2 napot csak kibír ha már együtt lakunk, nem muszáj egy nap 2x írnom neki, vagy felhívnom mi az isten nyila van.
2023. márc. 15. 22:57
1 2
 11/15 hungarikum_202 ***** válasza:
84%

Vajon ha a barátodnak lenne egy lánypajtása, akivel néha összemennek, buliznak, kirándulnak, majd utána együtt alszanak és még puszit is adnak egymásnak, annak te örülnél? Vagy amit neked lehet, az a pasisdnak tilos?

A barátod helyében ismerkednék új lányokkal, majd utána dobnálak, mert akinek a kettőtök közül "gyerek még az agya", az te vagy bro.

2023. márc. 15. 23:56
 12/15 anonim ***** válasza:

#7 Szerintem itt te vagy az, aki egy óvodás szintjén van, ha komolyan gondolod, hogy ezek a dolgok nem adnak okot féltékenységre. Vagy te jó szemmel néznéd, ha a párod más lányokat ölelgetne, puszilgatna, ott aludna náluk és hasonlók?

Van nekem is egy lány barátom, akit 6-7 éve ismerek, de nem alszunk egymásnál, meg nem puszilkodunk. Ezek nélkül is jó barátok vagyunk és ti is lehetnétek.

2023. márc. 16. 09:14
 13/15 A kérdező kommentje:
Ez már 2023, ne kelljen már azt mondanom hogy be van gyepesedve az elmètek. Könyörgöm, párom még azért is fèltèkeny,ha elmegyek bulizni vagy valami fesztiválra ha ő èjszakázik, és esetleg meghív egy srác egy italra. Szimplán kedvessègből teszi, az meg hogy táncolok vele, és hozzám ér, nem azt jelenti hogy le is fekszem vele, a tánc lenyege amúgy is a testi kontaktus.DE! Nem az hogy ágyba visz. Könyörgöm, egy italt sem szabad elfogadnom ellenkező neműtől? Ő is jöhetne bulizni, de nem én vállaltam az éjszakás műszakot 12 órában, neki kell albèrletet fizetni, nem nekem, ő kérte hogy költözzünk össze, nem én:) Én még tanulok kérlek.
2023. márc. 16. 15:43
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem be gyepesedès..hanem szimplán egy józan ember is azt mondja r..nc vagy. De nem is ez a baj mert sok lány az, hanem te ez mellett nő létedre kegyetlen buta, önző és gyerekes vagy.
2023. márc. 16. 15:58
 15/15 hungarikum_202 ***** válasza:
100%

Akkor keress olyat, akit nem zavar a r! b@nckodásod.

2023. márc. 16. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!