Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel nyomjam el a féltékenységem és a kétségeimet?
Barátom szombat este tejfakasztó buliba megy, egyébként moziba mentünk volna. Ez volt megbeszélve eddig, de ma felhívta a keresztapja, hogy menjen este és szét isszák az agyunkat. Amúgy sem szeretem, ha barátom iszik, főleg nem a keresztapaja társaságában. Olyankor sokkal őszintébb és a keresztapaja egy paraszt. (bocsi a szóhasználat miatt)
Én sehova nem mehetek nélküle, én meg nem csinálok ebből hisztit mert menjen. De belül nem örülök. Amúgy is szedek egy gyógyszert amitől hangulat ingadozásaim és szorongásaim vannak. (nem lehet váltani gyógyszert)
Mit tegyek? Mivel kössem le a figyelmem? Zavar, hogy más így betud alakítani. Ráadásul nem is első gyerek...
17l 21f
Hogy hogy Te nem mehetsz sehova?
Meg az miért baj, ha a pia az őszinteséget hozzá ki belőle?
3-as
Kiteregeti azt is, ami nem másra tartozik.
Amikor a családba születik egy gyermek, akkor a férfiak, az új apukával összeülnek és isznak a baba egészségére és arra, hogy az anyának sok teje legyen.
Én személy szerint hülyeségnek tartom, egyel több ok, arra hogy alkoholt fogyaszthassanak.
Én nagyon antialkoholista vagyok...
Komoly. De arra nem válaszoltál, hogy hogyhogy te nem mehetsz sehova.
Egyébként vagy elviseled vagy nem, egymás korlátozása sosem volt jó. Esetleg beszélhetsz neki arról, hogy kit gondolsz erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!