Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes azt megrizikózni, hogy nem keresem, de elérhető leszek? Rájöttem, hogy hónapok óta csak akkor beszélek és találkozom a barátnőmmel, ha én írok/keresem?
Figyelt kérdés
Ezt így érdemes meglépni? Mert tényleg úgy érzem, hogy minden rajtam áll.2023. febr. 15. 18:22
1/12 A kérdező kommentje:
Amúgy már beszéltem erről róla, tehát tudja, hogy ez a gondom.
2023. febr. 15. 18:25
2/12 A kérdező kommentje:
*erről vele
2023. febr. 15. 18:26
3/12 anonim válasza:
"Érdemes azt megrizikózni, hogy nem keresem, de elérhető leszek?"
Mit veszíthetsz? ha tényleg csak te tartod fenn az érdeklődést, akkor derüljön ki.
Mit nyerhetsz? Ha nem írsz neki, lehet ő sem fog, viszont ebből kiderül, hogy mennyit érsz neki.
4/12 anonim válasza:
Előbb elküdtem véletlenül. Ez kimaradt.
Legalább tisztán fogsz látsz, és így tudsz dönteni hogyan tovább.
6/12 anonim válasza:
Nézd a kérdező szemszögéből.
A kérdezőnek fontos ez a személy és fél attól, hogyha ő nem keresi, akkor a lány se fogja.
De inkább derüljön ki.
7/12 anonim válasza:
Persze, valszeg hiszti lesz belőle, de az is sokat elmond.
8/12 anonim válasza:
Teljesen értelmetlen ezt húzni-nyúzni. Keress olyat, aki megbecsül.
9/12 anonim válasza:
Amúgy ő mit mondott erről? Mert ha már beszéltetek róla az elvileg azt jelenti, hogy ő elmagyarázta hogy miért nem szokott magától írni. Vagy csak szóba került de nem mondott konkrét okot?
10/12 anonim válasza:
Szerintem előbb érdemes lenne leülni és beszélni vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!