Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolat indulása hány személytől függ?
#40 Ami 32-es írt, az az incelek szövege, mert ők a csajokat okolják a saját sikertelenségük miatt.
De ha még igaz is lenne, hogy egy emberen múlik...mi a helyzet, ha egy lány kezdeményez? Erre kérek választ.:D
Kedves előző! Már leírtam. Az dönt, akinél kezdeményeznek. Ha a csaj kezd, akkor a pasin múlik. (mert a csaj akarja, tehát a másiknál pattog a labda)
Akárki kezd, mindig a másikon múlik. Ezért 1 emberen múlik, mert a másik akarja.
Amikor udvaroltam életem szerelmének, minden pillanatban teljesen tisztában voltam vele, hogy CSAK RAJTA MÚLIK, hogy együtt leszünk-e.
Olvasd már el a válaszokat légyszi, ne csak ugyanazt a mondókát ismételd mint egy papagáj.
Amúgy, ha ennyire rossz neked, szeritem keress egy terapeutát, szerintem tudna segíteni és kihozna a depiből
Kedves 43-as.
"De ahhoz valakinek oda is kell dobnia azt a labdát."
Nem érted, hogy a labda oda van dobva? Különben kérdés sem lenne. Alap, hogy a labda dobva van. Érted már? Akinek dobják CSAK AZON MÚLIK, hogy kezd-e vele valamit...
A kérdés eleve jelzi, hogy az egyik fél labdát dobott. A focizás is egy emberen múlik, azon aki felé megy a labda, nem azt azt rúgón, mert ő már megtette, jelezte, hogy akarja.
Hogy nem lehet ezt megérteni?
Kedves előző, szándékosan értetlenkedsz? Van 1 kezdeményező. A másik fél dönt. Ha én elmegyek hozzád, kin múlik, hogy bemehetek-e az otthonodba? RAJTAD. Nem rajtam, RAJTAD. Így már megérted végre mi a lényeg? Ugyanez fordítva is igaz, akkor is CSAK ÉS KIZÁRÓLAG EGY SZEMÉLYEN, A MEGKERESETTEN MÚLIK a végeredmény.
(mielőtt belekötnél nem betörésről, erőszakról, hanem tisztességes látogatásról írok)
De ugyanez van az élet minden területén. Ha egy cég állást ajánl neked, rajtad múlik, hogy elfogadod-e, s így ott fogsz-e dolgozni.
Ha valaki csokival kínál, rajtad múlik, hogy elfogadod-e.
Sehol nem a kezdeményezőn múlik. Mindig a megkeresetten.
Mindegy ki a megkereső, és ki a megkeresett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!