Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Egy párkapcsolat indulása...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barito kérdése:

Egy párkapcsolat indulása hány személytől függ?

Figyelt kérdés

2022. dec. 26. 16:36
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:

#40 Ami 32-es írt, az az incelek szövege, mert ők a csajokat okolják a saját sikertelenségük miatt.

De ha még igaz is lenne, hogy egy emberen múlik...mi a helyzet, ha egy lány kezdeményez? Erre kérek választ.:D

2023. febr. 22. 13:11
 42/58 A kérdező kommentje:

Kedves előző! Már leírtam. Az dönt, akinél kezdeményeznek. Ha a csaj kezd, akkor a pasin múlik. (mert a csaj akarja, tehát a másiknál pattog a labda)

Akárki kezd, mindig a másikon múlik. Ezért 1 emberen múlik, mert a másik akarja.

Amikor udvaroltam életem szerelmének, minden pillanatban teljesen tisztában voltam vele, hogy CSAK RAJTA MÚLIK, hogy együtt leszünk-e.

2023. febr. 23. 07:45
 43/58 anonim ***** válasza:
#42 "tehát a másiknál pattog a labda" - De ahhoz valakinek oda is kell dobnia azt a labdát. Ezért múlik két emberen.
2023. febr. 23. 07:57
 44/58 anonim ***** válasza:

Olvasd már el a válaszokat légyszi, ne csak ugyanazt a mondókát ismételd mint egy papagáj.

Amúgy, ha ennyire rossz neked, szeritem keress egy terapeutát, szerintem tudna segíteni és kihozna a depiből

2023. febr. 23. 10:23
 45/58 anonim ***** válasza:
Ha 16-17 éves korában lévő álmait 5 even belül nem tudja elerni. Akkor már utána már biztos nem is tudja. Nekem fiatalon meg volt mindenem hitelek nélkül.plussz a sok pénz. De nem jött össze. Már akkor inkább be kellett volna fejeznem és a pénzt elszorakozni. Mert utana már csak kínlódás volt és folosleges bizalom. Én most fejezem be.
2023. febr. 23. 14:45
 46/58 A kérdező kommentje:

Kedves 43-as.

"De ahhoz valakinek oda is kell dobnia azt a labdát."

Nem érted, hogy a labda oda van dobva? Különben kérdés sem lenne. Alap, hogy a labda dobva van. Érted már? Akinek dobják CSAK AZON MÚLIK, hogy kezd-e vele valamit...

A kérdés eleve jelzi, hogy az egyik fél labdát dobott. A focizás is egy emberen múlik, azon aki felé megy a labda, nem azt azt rúgón, mert ő már megtette, jelezte, hogy akarja.

Hogy nem lehet ezt megérteni?

2023. febr. 27. 17:14
 47/58 anonim ***** válasza:
#46 "Nem érted, hogy a labda oda van dobva?" - Szóval a labda már oda van dobva (szép magyaros kifejezéssel), tehát a kapcsolat csak úgy odarepül az emberhez, egy másik ember nem is kell hozzá. Teljesen logikus, mindent értek.:)
2023. febr. 27. 18:18
 48/58 A kérdező kommentje:

Kedves előző, szándékosan értetlenkedsz? Van 1 kezdeményező. A másik fél dönt. Ha én elmegyek hozzád, kin múlik, hogy bemehetek-e az otthonodba? RAJTAD. Nem rajtam, RAJTAD. Így már megérted végre mi a lényeg? Ugyanez fordítva is igaz, akkor is CSAK ÉS KIZÁRÓLAG EGY SZEMÉLYEN, A MEGKERESETTEN MÚLIK a végeredmény.

(mielőtt belekötnél nem betörésről, erőszakról, hanem tisztességes látogatásról írok)

De ugyanez van az élet minden területén. Ha egy cég állást ajánl neked, rajtad múlik, hogy elfogadod-e, s így ott fogsz-e dolgozni.

Ha valaki csokival kínál, rajtad múlik, hogy elfogadod-e.

Sehol nem a kezdeményezőn múlik. Mindig a megkeresetten.

Mindegy ki a megkereső, és ki a megkeresett.

2023. febr. 27. 19:20
 49/58 anonim ***** válasza:
#48 És ha nem jössz el, akkor hogy döntök bármiről is? A Te döntésed az első, hogy eljössz-e hozzám, az enyém meg a második, hogy beengedlek-e. 1+1=2:D
2023. febr. 27. 19:26
 50/58 A kérdező kommentje:
Párkapcsolat indulásáról van szó, tehát adott a kezdeményező...
2023. febr. 27. 19:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!