Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barito kérdése:
Egy párkapcsolat indulása hány személytől függ?
Figyelt kérdés
2022. dec. 26. 16:36
1/58 anonim válasza:
Minimum kettő.
Érdekes kérdés. :D
2/58 anonim válasza:
Minimum két ember kell hozzá. És az előbbi szám az optimális is egyben.
3/58 anonim válasza:
Közvetve, vagy közvetlenül? Utóbbi esetben ha az illető nem magával van párkapcsolatban, akkor minimum kettő. Előbbi esetben meg mehetünk vissza a szülőkön, nagyszülőkön át Ádám és Éváig :)
5/58 A kérdező kommentje:
Úgy tudtam, hogy senki nem fogja tudni a választ :)
Egy (!!!!!) emberen múlik a párkapcsolat indulása!
Mégpedig azon AKINÉL kezdeményeznek.
2022. dec. 26. 17:19
6/58 anonim válasza:
#5 nem. Miért szerinted azon aki kezdményez azon nem múlik? Valszeg de, mert ha nem kezdeményezne, nem lenne kapcsolat.
7/58 A kérdező kommentje:
Kedves előző! Mivel már letette voksát a kezdeményezéssel, a másiknál pattog a labda. Vagyis nem rajta múlik.
2022. dec. 26. 17:38
8/58 anonim válasza:
#7 ezért múlik mindkettőn. Mivel ha nem kezdeményez nem lenne a másiknál a lapda. Az okozatban mindketten résztvesznek, ezért mindkettőn múlik a kapcsolat
9/58 A kérdező kommentje:
Előző, nem tudod megkerülni. Mindig azon az egy személyen áll vagy bukik, akinél próbálkoznak. Lett légyen szó férfiról vagy nőről.
Más példa. Focizni szeretnék veled, neked passzolom a labdát. RAJTAD múlik, h visszarúgod-e, s így elkezdődik a játék.
2022. dec. 26. 17:43
10/58 anonim válasza:
#9 értem amit mondassz, csak nem úgy van. A focis példa is rossz. Ott is múlik mindkét felen. Tehát ha te nem passzolod ide a labdát én hiába akarom, nem tudom visszapasszolni. A párkapcsolat ugyanez. Hiába mondana valaki igent, ha a kezdeményező fél nem kezdeményez. Mindkét emberen múlik emiatt a kapcsolat, mindkét félnek bele kell tennie a saját részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!