Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kellene viselkednem ebben a szituációban? (többi lent)
Figyelt kérdés
Nemrég elkezdtem ismerkedni egy borderline lánnyal.
Eddig nagyon jól alakul a kapcsolatunk, viszont nagyon zárkózott és szinte semmit sem akar elmesélni magáról illetve a családjáról. Egyedül azt osztotta meg, hogy van ez a betegsége, és emiatt azt hiszi hogy nem lennék rá vevő.
Türelmes vagyok, de nem tudom hogyan kellene kezelnem a továbbiakban a dolgot, nehogy rossz vége legyen.
Esetleg valaki van/volt hasonló helyzetben? Mi az ami segíthetne?
2022. dec. 23. 17:01
1/8 anonim válasza:
Ne. Ne ne ne. Súlyos gyógyíthatatlan személyiségzavarossal soha. Csak te fogsz sérülni
3/8 anonim válasza:
Én voltam együtt egy ilyen csajjal. Fogytam 10 kilót.
4/8 anonim válasza:
Jellemző a címke alapján azonnal ítélkezni.. ennek is vannak súlyossági fokozatai. És akkor még a borderline a hibás a "nem szeret senki" hozzáállás miatt, amikor ez megy ebben az országban. Vicc kategória, minden emberre a világon 4 diagnózist lehet írni, mert ilyen a DSM. De ugye könnyű a másik felett pálcát törni..
5/8 anonim válasza:
Ugyanolyan emberek egyébként, ugyanúgy viselkednek, mint a többi, de vannak egy-két furcsaságaik. De tényleg, mint minden betegségnek (bár ezt nem nevezném teljesen annak) vannak fokozatai. Egy “normális” ember is ugyanúgy lehúzhat, de azért ismerd ki rendesen.
6/8 anonim válasza:
Menj bele majd ha lelki sérült leszel nem mi gondunk
7/8 anonim válasza:
Azert ez nem olyan mint egy skizofrén vagy hasonló....itt vannak trigerek, leginkább magán életet érintően jelenetkezhet bizonyos területeken, de csak meg kell érteni nála mi váltja ki..
8/8 NTBS válasza:
Szerintem jól gondold át a dolgot. És csak azután reagálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!