Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérné várni egy lányra?
Figyelt kérdés
Párkapcsolatban voltunk, elég távol élünk egymástól, viszont a lány elkezdett egyetemre járni és dolgozni mellette, havonta egyszer beszélünk. Azt mondta nekem, hogy bocsi, hogy nem tud velem tölteni sok időt, de a munka amit végez kimeríti teljesen és szinte csak aludni jár haza és ha hazaér, akkor semmi kedve semmihez, a munkahelyén a kollégái miatt frusztrált és ideges, alszik amennyit tud, stb.
Azt mondta hogy annyira stresszel, hogy a vágyra, hogy együtt éljük, nem tud gondolni perpill és időt kért amíg végez az egyetemmel(1éve van hátra)
2022. nov. 28. 19:09
11/13 A kérdező kommentje:
Hát, lezárult. Beszéltünk december közepén, én azt hittem, hogy jól megvagyunk, és minden olyan tökéletesnek tűnt. Karácsony után rámírt, aggódott, hogy hogy vagyok. Beszélgettünk, egyszer csak azt mondta, hogy szeretne valamit mondani. Nos, kiderült, hogy barátnője van. 2 hónapja. Biszex, nekem egy viccnek hangzik, de erre azt mondta, hogy mikor elkezdtem várni rá, akkor még ő sem tudta. Ez pedig munka közben történt, mikor találkozott valakivel. Nekem meg azt mondta hogy sajnálja és azért nem akarta elmondani, mert nem akart bántani, meg tudja hogy milyen szoros volt a kötelék köztünk, stb.. hát, erre annyit tudok mondani, hogy így jártam. Talán egyszer észhez tér, de hozzám már nem jön vissza.
2022. dec. 29. 16:56
13/13 A kérdező kommentje:
Csak az a vicces, hogy miatta utasítottam el már lányt, aki konkrétan megmondta hogy lehetne több köztünk, erre nála meg "csak megtörténik" értem, hogy kipróbálta, hogy milyen pasival, most meg milyen együtt lenni egy lánnyal, gondolom annál marad, ami jobban tetszik neki, bánom hogy ilyen döntést hozott, sajnos én nem tudok megbocsátani, és 2 hónap nem kis idő, azalatt valószínűleg túl vannak mindenen, és valószínűleg rideg szívvel tette amit tett.
2022. dec. 29. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!