Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megérné várni egy lányra?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérné várni egy lányra?

Figyelt kérdés

Párkapcsolatban voltunk, elég távol élünk egymástól, viszont a lány elkezdett egyetemre járni és dolgozni mellette, havonta egyszer beszélünk. Azt mondta nekem, hogy bocsi, hogy nem tud velem tölteni sok időt, de a munka amit végez kimeríti teljesen és szinte csak aludni jár haza és ha hazaér, akkor semmi kedve semmihez, a munkahelyén a kollégái miatt frusztrált és ideges, alszik amennyit tud, stb.

Azt mondta hogy annyira stresszel, hogy a vágyra, hogy együtt éljük, nem tud gondolni perpill és időt kért amíg végez az egyetemmel(1éve van hátra)

2022. nov. 28. 19:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Keress mást

2022. nov. 28. 19:19
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2022. nov. 28. 19:35
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
Nem érné meg. Ezek kicsikét kitalált indokoknak hangzanak.
2022. nov. 28. 19:42
 4/13 A kérdező kommentje:
Hát, eléggé fel volt háborodva mikor megkérdőjeleztem ezeket, amúgy nagyon szorgalmas és mindig a legjobb akar lenni, tény hogy az összeköltözés még legalább 2 év miatta, igazából az ünnepek alatt kiderül hogy keres-e, ha nem akkor elengedem.
2022. nov. 28. 20:05
 5/13 A kérdező kommentje:
Amúgy nagyon visszahúzódó, tudom, hogy nem pasizik be. Szóval ettől nem tartok.
2022. nov. 28. 20:06
 6/13 anonim válasza:
85%
Nem tudni. Kérdezz rá egyenesen a furcsa dolgokra. Mondd el, mire vágysz. Ne támadóan, de ne ne is érezze, hogy futsz utána. Aztán lépj, ha kell. Sok sikert!
2022. nov. 28. 20:53
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha igazán szereted és ő is téged akkor szerintem megéri várni. De ha ez nem teljes akkor nem
2022. nov. 28. 20:58
 8/13 Cubina ***** válasza:
100%

Az egyetem önmagában is kikészíti az embert, rengeteget kell magolni, több száz oldalas anyagokat kell megtanulni, vizsgák vannak, nagyon sokan ki is hullanak emiatt már az első évben. Nem egy olyat ismerek, aki idegösszeomlást kapott, egyszerűen nem bírta.

És akkor add még hozzá, hogy dolgozik is az egyetem mellett.

A lányom „csak" egyetemre jár, másodéves és kikészült. Pedig nem is dolgozik mellette. Havonta egyszer látja a fiúját, mert más városban élnek. Mondjuk ő orvosira jár, úgyhogy elég sok év van még előtte, ha kibírja.

Én azt mondom, hogy ha szereted azt a lányt, akkor vársz rá. Ha mindegy neked, hogy vele vagy, vagy valaki mással, akkor ne várj rá, hiszen akkor nem maga a lány kell, hanem akármilyen kapcsolat akárkivel.

Ezt magadtól kell megkérdezned, a szívedtől, hogy várj-e rá, vagy sem.

Viszont vele is meg kéne beszélni, hogy tényleg veled akar-e majd lenni, ha végzett, vagy már nem érzi azt, amit régen.

Ezt csak az idő fogja eldönteni.

2022. nov. 29. 19:04
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, igen, szeretem, csak engem az készít ki, hogy szinte nem beszélünk, de mikor felhív, akkor hallom a hangján hogy boldog. A múltkor összevesztünk chatelve, felhívtam és mintha kicserélték volna, semmi negatívitást nem hallottam. A múltkor tudtunk beszélni kicsit többet, videóhívás, stb, és szégyenlős volt, mint mikor valaki bele van zúgva valakibe és mintha nen telt volna el 1 hosszú idő az utolsó videóhívás után. Olyan dolgokra emlékezett velem kapcsolatban ami lényegtelen nekem, furcsalltam is, na mindegy köszönöm a válaszokat, igen, én el tudom dönteni hogy nekem fontos.
2022. nov. 30. 17:42
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem. Ne várj rá. Majd talál olyat, akire ilyen fáradtan is ráér, ha meg nem, akkor meg 1 karrierista pcsa lesz belőle, akinek nem kell pár még jópár évig.
2022. dec. 21. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!