Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megérné?
Barátom 7 hónap után szakított velem a vírus miatt, hogy nem láthattuk egymást vagyis ő ezzel magyarázta ezt az egészet. Bár már eleve azt nem értem túlzottan, hogy mikor elkezdtük ezt az egész távkapcsolat dolgot szerintem tudta mit vállal.Aztán megbeszéltük azt, hogy barátok maradunk illetve, hogy lehet később újra kezdjük.Szerintetek megérné vele újra kezdeni vele később vagy nem? Amikor beszéltünk akkor azt is mondta, hogy még mindig szeret... Szerintetek ez igaz?
16/L
Ha te hülye vagy, akkor megérné.
Azért gondolj már bele: te azután tepernél, aki az első ki akadálynál eldob? Nehogy már ilyen kelljen neked...
Aki szerelmes, annak nincs akadály.
Igen, marhára nehéz ennyi időt távol lenni, de a szív ennyitől nem törik össze.
Nem éri meg, ez a fiú nem szerelmes beléd
Szerintem csak ürügy volt, jobban jársz ha nem írsz neki egy ideig, hamarabb túl leszel rajta és nem fog annyira fájni, mintha beszélnétek, hidd el nekem. Kitartást! 🤍
16/l
Vissza nem mennék, az biztos.
Ha alapvetően távkapcsolatban élsz (én is abban vagyok) akkor még csak nem is fog akkora változást hozni a vírus, mint másoknak. Én a barátnőmmel ugyanúgy megvagyok, sőt. Legalább most megtapasztaljuk, hogy mennyire rossz is a másik nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!