Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megérne egy újrakezdést?
Figyelt kérdés
Szóval, 3 év után úgy döntöttünk a barátnőmmel, hogy szakítunk, de azért barátok maradunk... Azt tudni kell, hogy 3 év alatt szinte minden nap találkoztunk, mivel az utcámban lakik.
Sajnos a sok találkozás miatt nekem túl monoton lett, ezért már megszokásból voltam vele, és ő ezt megérezte, ami nagyon rosszul esett neki...
Annyira nem voltak nagy problémák, mert mindig jól éreztük magunkat egymás mellett, hamar megbocsájtottunk a másiknak :)
Viszont, eltelt pár hét a szakítás óta, és ami kimaradt hiány érzés a kapcsolatunkból, az most nagyon-nagyon felerősödött...
Nem tudom, hogy lenne-e értelme újrakezdni, új lappal, új szabályokkal...
Mi a véleményetek?
2020. márc. 21. 09:03
1/4 anonim válasza:
Talán értékelni kellet volna amid van és nem utólag picsogni.
2/4 A kérdező kommentje:
Tudod, nem vesztettem el...tegnap kaptam tőle egy üzenetet, hogy hiányzok neki, és újra szeretné kezdeni csak új lappal...szóval a döntés nálam van...
2020. márc. 21. 10:30
3/4 anonim válasza:
Egy kapcsolatért tenni kell. Ha ellaposodott az a ti hibátok is volt. Nem elég, hogy összejöttök, ápolni kell a szerelmet. Romantika, meglepetések, közös programok(a közös program nem az, h. egymás mellett ülve nyomkodjátok a telefont), beszélgetések. Fent kell tartani az izgalmat, ami magától hosszútávon nem működik. Ha újra összejöttök figyeljetek jobban egymásra!
4/4 anonim válasza:
Hasonló cipőben jártam nem is olyan rég. Pontosan a monotonitás miatt szakítottam én Vele. Rettentően megbántam hetekkel utána. Depresszióba kerültem, de nem adtam fel. Sikerült meggyőznöm Őt, hogy valani jobb jöhet ezután. Amit én érzek: nagyon sajnálom azt a szakítást, mert borzasztó volt, nehéz volt a lelkem, de azt mondom, hogy valamilyen szinten mégis megérte.. Rájöttem, hogy nélküle nem kerek az életem. Hálás is vagyok, ugyanis ez az idő megtanított BECSÜLNI azt, amim van és HÁLÁS lenni azért, amiért valaki a TÁRS szerepét tölti be az életemben. Boldogság! :) remélem nektek is sikerül újból felépíteni azt a várat, amit az elején, de most ne rombolódjon le. Harcoljatok ezért a várért, egymásért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!