Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom van közel 1 éve, de felbukkant egy srác, aki teljesen magával ragadott. Megérné?
Nos, a helyzet, hogy a barátommal nagyon jól megvoltunk az elejében, de mivel távkapcsolatban vagyunk, azt hiszem, egy kicsit elhidegülhetett a dolog. Egyre ritkábban találkozgattunk a saját elfoglaltságaink miatt, meg egyébként is csak hétvégén, ezt leszámítva viszont az érdeklődési körünk megegyezik, ám egyre kevésbé tudunk felhőtlenül akár csak beszélgetni is. Nagyjából 2 hónapja minden másnap összekapunk valamin.
1 hónappal ezelőtt viszont egy buliban voltam a barátom nélkül, mert nem tudott eljönni-itt jött képbe az új srác. Látta, hogy egyedül vagyok, ezért odajött társalogni, ismerkedni. Kiderült, hogy nagyon sok közös van bennünk, egyidősek vagyunk, és érdekel minket a másik. Viszont ő is távolabb él tőlem, és az egyik legjobb barátnőm társaságából való. A barátnőm elejében a barátomra adta a voksát, de azóta ez is megváltozott.
Szóval már egyáltalán nem tudok mihez kezdeni..
A barátom tud róla, de harcol, hogy együtt maradjunk, ám én már nem vagyok biztos egyik lehetőségben sem.
17,5/L
Elég papucs pasid van hogy harcol hogy ne cseréld le.
Ha az én nőm lennél akkor páros lábbal rúgnálak ki ha kicsit is elgondolkoznál hogy egy haverodra cserélj le. Egyik exem is a főnökével lépett le egyik napról a másikra,eljegyzés után 3 hónappal. Undorító amit csinálsz.
Hogy szakít? Igen
Hogy másra cseréli? Nem
Én meg azt mondom, hogy most még semmi értelme sincs megalkudnod, azt válaszd akiért oda vagy.
Tök más szitu lenne, ha 25-30 éves kisgyerekes anyukaként keresnéd az izgalmat egy rendes, de kissé unalmas férj mellett.
40F
a te életed, te dontesz
ha tudnak h ki vagy tudnak segiteni, de igy csak kispisztollyal lovogetunk a kodbe, egy 10km-re levo légyre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!