Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan kedveltessem meg magam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kedveltessem meg magam a barátom haverjaival?

Figyelt kérdés
A barátommal már egy éve együtt vagyunk. Ő 19 éves, én 16. A barátai nem annyira örültek a kapcsolatunknak a korkülönbség miatt. Találkoztam már velük de nem éreztem magam olyan jól velük. Kényelmetlen volt az egész, furán éreztem magam a sok 19-20 évesek társaságában. Körülbelül a 2 hónap után találkoztam velük először. Aranyosak voltak, megdicsérték a külsőm csak nem nagyon tudtam megszólalni. Körülbelül 7-en vannak a társaságban és csak a barátomnak van ugye barátnője és nem tudtam beszállni a beszélgetésbe úgy nagyon. Azóta már többször is mentünk el együtt bulizni. Nem szoktam mindig a barátommal menni ezekre a fiús találkozókra. Néha néha elmegyek de akkor is úgy érzem mintha zavarnék. A barátom szokta rajtam látni hogy kényelmetlenül érzem magam és olyankor próbál olyan témát felhozni amibe esetleg én is betudnék kapcsolódni csak nem sikerül. Három bátyám van szóval nem kéne magam rosszul éreznem a fiuk társaságában. Még pár hete volt egy házibuli és kérdezte a haverjától aki tartotta ezt az egészet hogy mehetek-e én is, de azt mondta hogy nem, ne jöjjek. Pont a barátomnál voltam amikor ugye ezt beszélték és kivolt hangosítva a telefon, mivel a barátom sem gondolta volna hogy ez lesz a válasza. Próbáltam nem mutatni de szarul esett amit mondott hiszen csak nagyon ritkán megyek el az ilyen találkozókra. Aztán azóta elmentem velük kétszer bulizni. Aztán most lenne egy buli egy másik haverjánál és kérdezte a barátomtól hogy esetleg szeretne-e jönni. Mondta hogy igen persze és a haverja mondta utána hogy “de a barátnőd nem jöhet”. Mindezt úgy hogy a barátom meg sem kérdezte tőle hogy én mehetek e, mivel beteg vagyok ezért tudta hogy úgy sem mennék el, de a haverja képes volt csak úgy kijelenteni. Nem vagyok velük sosem bunkó, és tiszteletben tartom a csak fiús estéket is és sosem problémázom ezeken. Csak azért szarul esik. Még nem tudtam magam teljesen elengedni a társaságukban viszont ezek után már úgy érzem hogy nem is fog menni. Szeretnék velük jóba lenni csak nem tudom hogy hogyan sikerülhetne.

#Barátom haverjai #Fiús esték
2022. nov. 23. 15:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
62%
Én sem szeretem ha rokonom barátnője vagy felesége ott van, nem lehet úgy elengedni magát.
2022. nov. 23. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!