Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan kedveltessem meg magam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kedveltessem meg magam a barátom haverjaival?

Figyelt kérdés
A barátommal már egy éve együtt vagyunk. Ő 19 éves, én 16. A barátai nem annyira örültek a kapcsolatunknak a korkülönbség miatt. Találkoztam már velük de nem éreztem magam olyan jól velük. Kényelmetlen volt az egész, furán éreztem magam a sok 19-20 évesek társaságában. Körülbelül a 2 hónap után találkoztam velük először. Aranyosak voltak, megdicsérték a külsőm csak nem nagyon tudtam megszólalni. Körülbelül 7-en vannak a társaságban és csak a barátomnak van ugye barátnője és nem tudtam beszállni a beszélgetésbe úgy nagyon. Azóta már többször is mentünk el együtt bulizni. Nem szoktam mindig a barátommal menni ezekre a fiús találkozókra. Néha néha elmegyek de akkor is úgy érzem mintha zavarnék. A barátom szokta rajtam látni hogy kényelmetlenül érzem magam és olyankor próbál olyan témát felhozni amibe esetleg én is betudnék kapcsolódni csak nem sikerül. Három bátyám van szóval nem kéne magam rosszul éreznem a fiuk társaságában. Még pár hete volt egy házibuli és kérdezte a haverjától aki tartotta ezt az egészet hogy mehetek-e én is, de azt mondta hogy nem, ne jöjjek. Pont a barátomnál voltam amikor ugye ezt beszélték és kivolt hangosítva a telefon, mivel a barátom sem gondolta volna hogy ez lesz a válasza. Próbáltam nem mutatni de szarul esett amit mondott hiszen csak nagyon ritkán megyek el az ilyen találkozókra. Aztán azóta elmentem velük kétszer bulizni. Aztán most lenne egy buli egy másik haverjánál és kérdezte a barátomtól hogy esetleg szeretne-e jönni. Mondta hogy igen persze és a haverja mondta utána hogy “de a barátnőd nem jöhet”. Mindezt úgy hogy a barátom meg sem kérdezte tőle hogy én mehetek e, mivel beteg vagyok ezért tudta hogy úgy sem mennék el, de a haverja képes volt csak úgy kijelenteni. Nem vagyok velük sosem bunkó, és tiszteletben tartom a csak fiús estéket is és sosem problémázom ezeken. Csak azért szarul esik. Még nem tudtam magam teljesen elengedni a társaságukban viszont ezek után már úgy érzem hogy nem is fog menni. Szeretnék velük jóba lenni csak nem tudom hogy hogyan sikerülhetne.

#Barátom haverjai #Fiús esték
2022. nov. 23. 15:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát én már a fiúd helyében leépítettem volna az ilyen “barátokat”. Ida ahova nem vihetném a szerelmemet, oda én sem mennék.

29/F

2022. nov. 23. 15:24
 2/11 anonim ***** válasza:
32%
Bezzeg ha valami jó kis mélydekoltázsos felsőben mennél, megvillantva zsenge kebelkéid, máris máshogy állnának hozzád.
2022. nov. 23. 16:15
 3/11 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek engedjem el a témát és próbáljak vele nem foglalkozni? Esetleg mondjam el a barátomnak hogy hogy érzek?
2022. nov. 23. 16:19
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha a barátod nem zavarja, hogy nem vagy a barátaival, akkor szerintem kár a gőzért.
2022. nov. 23. 16:30
 5/11 anonim ***** válasza:
90%

Beszélj a barátoddal, hogy ez téged zavar esetleg próbáljon meg velük beszélni, de ne mondja hogy te kérted, csak kérdezze meg hogy miért nem bírnak téged. Nem ilyen halálkomoly légkörben, csak mit tudom én mikor alapoznak bulik előtt félbódultan, mikor eleget ivott hogy őszinte legyen, de nem túl részeg a gondolkodáshoz.

Te ezzel már nem fogsz tudni semmit kezdeni, úgymond eljátszottad a kártyád, még ha állítólag nem is hibáztál. Annak hogy nem bírnak rengeteg oka lehet, lehet hogy veszekedtetek és a barátod velük tárgyalta meg, és nekem sem esne jól ha a haveromat bántaná egy nő.

Ha pedig végképp nem sikerül, akkor meg csak hagyd az egészet, nem olyan fontos ez. Ezek a találkozások egyre ritkábbak lesznek, ahogy komolyodik a kapcsolat és készülődtök a családalapításra. Ha pedig nem úgy tűnik, mint aki kifele nő ebből, azon érdemes elgondolkodni.

2022. nov. 23. 16:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ez nem egy elengedős téma. Ez igen is fontos. Mind a párkapcsolat fontos, mind a barátság fontos. Valahogy összhangba kell hozni. Ezt egyedül nem tudod megcsinálni. Fordítsatok kellő energiákat a témára. Vívd ki magadnak az egyenlő megbecsülést, de akár még az is megengedhető lenne, hogy te legyél a fontosabb számára. Helyet kell szerezned magadnak az életében.

Az ilyen “barátoknól még azt is kinézem, hogy téged túrnak ki a barátod életéből. Simán savazhatnak is a hátad mögött. És a barátod nekem nem olyannak tűnik aki kiállna melletted a távollétedben. /Még a jelenlétedben sem, ami nagyon szomorú./ Szerintem bőven van mit megbeszélnetek. /Pedig nem követtél el semmi rosszat./ Mondjuk fura, hogy mivel érhetted el ezt a barátainál. Talán a barárod teljesen máshogy viselkedik a jelenletedben, a társaságukban. Azon sem lepődnék meg, ha sok meglepetés érne még téged a barátod személyiségével kapcsolatban. #1

2022. nov. 23. 16:35
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a gyors válaszokat !

Beszélni fogok vele erről

2022. nov. 23. 16:37
 8/11 anonim ***** válasza:
85%

Amúgy még egy észrevétel. A te álláspontod a jó. Miszerint te szeretnéd megkedveltetni magad a barátaival.

Ők az elutasitóak veled szemben. Ha a barátoknak fontos lenne a barátod, akkor próbálnának megszokni, de minimum megtűrni téged is, mivel te vagy a barát nője. Szóval... Mindenképp a barátok és vagy a barátod is a megkérdőjelezemdő az egyenletben. Igen, a barátod is, mert nem véletlenül azon emberek barátságát élvezi. Szóval nagy valószínűséggel ő sem kivétel. Szóval nem érdemes mentegetni. Hacsak nem bizonyít valamit előtted. Amiből tudhatod, hogy valóban fontos vagy a számára. #1

2022. nov. 23. 16:45
 9/11 anonim ***** válasza:
67%

Tudom, sokan meg fognak utálni, de a baráti találkozókra alapvetően nem viszi el az ember a barátnőjét. Mi is úgy vagyunk a barátaimmal, hogy akkor hozunk csak csajt, ha be akarjuk mutatni a többieknek, más esetben nem, mert ha valaki lánnyal jön, akkor már nem teljesen önmaga.

Értem én, hogy ez rosszul esik neked, de ne menj el velük bulizni, mert az a kör az ő zárt körük, nem várnak új tagokat.

2022. nov. 23. 16:52
 10/11 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem nem feltétlenül érdemes jóban lenned a nagy korkülönbség miatt.
2022. nov. 23. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!