Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kedveltessem meg magam a barátom haverjaival?
Hát én már a fiúd helyében leépítettem volna az ilyen “barátokat”. Ida ahova nem vihetném a szerelmemet, oda én sem mennék.
29/F
Beszélj a barátoddal, hogy ez téged zavar esetleg próbáljon meg velük beszélni, de ne mondja hogy te kérted, csak kérdezze meg hogy miért nem bírnak téged. Nem ilyen halálkomoly légkörben, csak mit tudom én mikor alapoznak bulik előtt félbódultan, mikor eleget ivott hogy őszinte legyen, de nem túl részeg a gondolkodáshoz.
Te ezzel már nem fogsz tudni semmit kezdeni, úgymond eljátszottad a kártyád, még ha állítólag nem is hibáztál. Annak hogy nem bírnak rengeteg oka lehet, lehet hogy veszekedtetek és a barátod velük tárgyalta meg, és nekem sem esne jól ha a haveromat bántaná egy nő.
Ha pedig végképp nem sikerül, akkor meg csak hagyd az egészet, nem olyan fontos ez. Ezek a találkozások egyre ritkábbak lesznek, ahogy komolyodik a kapcsolat és készülődtök a családalapításra. Ha pedig nem úgy tűnik, mint aki kifele nő ebből, azon érdemes elgondolkodni.
Nem, ez nem egy elengedős téma. Ez igen is fontos. Mind a párkapcsolat fontos, mind a barátság fontos. Valahogy összhangba kell hozni. Ezt egyedül nem tudod megcsinálni. Fordítsatok kellő energiákat a témára. Vívd ki magadnak az egyenlő megbecsülést, de akár még az is megengedhető lenne, hogy te legyél a fontosabb számára. Helyet kell szerezned magadnak az életében.
Az ilyen “barátoknól még azt is kinézem, hogy téged túrnak ki a barátod életéből. Simán savazhatnak is a hátad mögött. És a barátod nekem nem olyannak tűnik aki kiállna melletted a távollétedben. /Még a jelenlétedben sem, ami nagyon szomorú./ Szerintem bőven van mit megbeszélnetek. /Pedig nem követtél el semmi rosszat./ Mondjuk fura, hogy mivel érhetted el ezt a barátainál. Talán a barárod teljesen máshogy viselkedik a jelenletedben, a társaságukban. Azon sem lepődnék meg, ha sok meglepetés érne még téged a barátod személyiségével kapcsolatban. #1
Köszönöm szépen a gyors válaszokat !
Beszélni fogok vele erről
Amúgy még egy észrevétel. A te álláspontod a jó. Miszerint te szeretnéd megkedveltetni magad a barátaival.
Ők az elutasitóak veled szemben. Ha a barátoknak fontos lenne a barátod, akkor próbálnának megszokni, de minimum megtűrni téged is, mivel te vagy a barát nője. Szóval... Mindenképp a barátok és vagy a barátod is a megkérdőjelezemdő az egyenletben. Igen, a barátod is, mert nem véletlenül azon emberek barátságát élvezi. Szóval nagy valószínűséggel ő sem kivétel. Szóval nem érdemes mentegetni. Hacsak nem bizonyít valamit előtted. Amiből tudhatod, hogy valóban fontos vagy a számára. #1
Tudom, sokan meg fognak utálni, de a baráti találkozókra alapvetően nem viszi el az ember a barátnőjét. Mi is úgy vagyunk a barátaimmal, hogy akkor hozunk csak csajt, ha be akarjuk mutatni a többieknek, más esetben nem, mert ha valaki lánnyal jön, akkor már nem teljesen önmaga.
Értem én, hogy ez rosszul esik neked, de ne menj el velük bulizni, mert az a kör az ő zárt körük, nem várnak új tagokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!