Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Megtetszett ez osztálytársam!...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtetszett ez osztálytársam! Hogy kedveltessem meg magam vele?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 3 hete tetszik egy fiú az osztályomból.(15/F én 15/L) Ma délután személyesen elmondtam neki, hogy tetszik nekem. Ugye ma volt a suliban az utolsó nap, ezért csak társasoztunk, végig mellette ültem iszonyú jó volt. Van, amikor a barátnőm jön velem a vonaton, és akkor odamegyünk a sráchoz leülni és akkor én ülök mellé. Nem hinném hogy bármit is érezne felém, nem mondta

Megkértem hogy senkinek se mondja el azt mondta mintha meg se történt volna. Ez a mondat jelent valamit? Próbálkozzak nála vagy inkább hagyjam? Tudom tudom házi nyúlra nem lövünk..

Szeretnék vele lógni, és megismerni őt. Tudom nagyon nagy kocka, olyan mint én xD sokszor egyedül ül és játszik, de van amikor a haverjaival játszik/verekedik.

Segitsetek kérlek, hogy és mit mondjak neki.. különben miután mondtam hogy bejön, hazafele nézett, vagy a teremben komoly arccal bámult hosszan..

2017. dec. 20. 17:46
 1/8 anonim ***** válasza:

Verekedik? ennél a pontnál vissza kellett mennem a szöveg elejére, és ellenőrizni,hogy nem 8 évesek problémáját olvasom-e.De elvileg velem egyidősek vagytok.Fura.

Na mindegy.Szóval,szerintem nem tetszel neki,csak barátként tekint rád.Ha érdekelnéd,ezek után lépett volna,randiznátok,stb

2017. dec. 20. 19:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Ahh ez nagyon rossz.. de nem akarom feladni... akár ha haverok maradunk... akkor se mert nagyon jó fej, és igaz szeretnék többet de ha ő kimondja hogy nem, akkor nem, nem fogom erőltetnixD
2017. dec. 20. 19:41
 3/8 anonim válasza:
Várd meg, hátha a szünetben elhív randizni. Ha nem, akkor majd januárban keresd a társaságát, kezdjétek az elején, beszélgess vele olyan dolgokról amiket ő szeret. Aztán majd kialakul. Igazából még azt is megteheted, hogy fb-on ráírsz karácsonykor köszönteni, ha vége a karácsonynak, érdeklődni, hogy telt. A beszélgetést mindig úgy zárd, hogy holnap beszélünk. Ha nem ír szilveszterkor sem köszönteni, talán személyesen majd a suliban 'szólj rá', hogy ez rosszul esett, utána ha tényleg tetszel neki akkor fog ő írni neked!
2017. dec. 20. 20:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Nemtudom why, de nemtudom bejelölni fb-n, viszont igen úgy terveztem karácsonykor írok, hogy ne nyomuljak meg ne ijesszem el, meg talán szilveszterkor is és nemhiszem hogy ő írna úgyhogy megteszem ezt én, egyébként köszi szépen!:)
2017. dec. 20. 20:48
 5/8 anonim válasza:
Van közös ismerősötök? Ha nincs akkor amiatt, mert maximum ismerősök ismerősei jelölhetik be. Ha van és akkor sem akkor mindenkitol tiltva van a jelölés. De soksikert, szerintem ettől függetlenül is írj neki karácsonykor, biztos vagyok, hogy ez után ő fog jelölni!
2017. dec. 20. 21:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Lehet, rendben köszi^^
2017. dec. 21. 07:59
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát............ most utasított el... legalább nem bunkón meg ilyen.. ennyit erről istenem.
2017. dec. 21. 18:05
 8/8 anonim válasza:
Ne szomorkodj, legalabb nem pazarlod az idodet ra! Jobb, hogy most ilyen hamar kiderult, mint evekig huzni, addig meg te elhajtod azokat akik erdeklodnek irantad.
2017. dec. 22. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!