Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kedveltessem meg vele magamat?
Figyelt kérdés
Van egy lány, másfél éve kezdtünk el beszélni de csak facebookon, előben azóta is csak pár szót beszéltünk, mert én nem vagyok jó kezdeményezésben.. Látom rajta, hogy ő egyáltalán nem bír engem, én mégis szeretem őt.. Nem tudok róla lemondani, bármennyire is muszáj, mert már vagy 5 éve, hogy először megláttam, és akkor láttam és éreztem, hogy van benne valami különleges.. Szerintetek mit tegyek?2017. márc. 12. 09:22
1/3 anonim válasza:
Egy videó többet mond ezer szónál, azaz "How To Get A Girl That Doesn't Like You Back":
2/3 anonim válasza:
Nehéz eset,ha 5 év nem volt elég rá. El kell fogadni,hogy a szimpatikusság nem mindig kölcsönös. Ha szeretnéd őt,vagy bevallod neki,hogy mit érzel,vagy engedd el..
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ma megmondtam neki, hogy többet nem keresem :) Elengedtem :)
2017. márc. 12. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!