Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan kedveltessem meg...

Hogyan kedveltessem meg magamat egy lánnyal?

Figyelt kérdés

A kérdés elején leszögezném, nem EGY lányról van szó.

Szerintem már több, mint 10 lánynál próbálkoztam.

(Fogszabályzó kellene, mert nagyon hülyén állnak a fogaim, ha ez számít valamit.)

Próbálom rövidre venni, de nem ígérem, hogy menni fog.

Tehát, vannak olyan lányok, akikkel először személyesen próbálkozok, utána FB-n, mert úgy talán jobban illik.

Egy fegyelmezett 15 éves srác vagyok, aki megbecsüli a lányokat.

Tehát, mint említettem, talán 10, vagy több lánnyal próbálkoztam ismerkedni, akik talán egy kis figyelmet adtak nekem, de most van egy lány, aki már úgy fél éve tetszik nekem, és nála próbálkozok folyamatosan, azaz próbálok vele beszélgetni, meg minden. Nos, mivel már ismer, így marad a Facebook beszélgetés.

Többször volt már, hogy ráírtam, és talán, mivel kicsit érzi a viselkedésemen, hogy feszült vagyok, amikor vele beszélek, így nem igazán kedvel..

Vissza a fészbukos beszélgetésekre, ahogy elkezdtem rá írni, volt, hogy én egy konkrét regényt írtam neki, erre ő egy kétszavas választ ír. Ez mostanáig megmaradt, és a lány elég bőbeszédű amúgy, ezért azt veszem le ebből, hogy nincs kedve velem beszélni.

Egyébként, ha írnátok, hogy próbáljak meg nem feszült lenni, ha úgy tekintek rá, mint egy barátra, akkor még jobban "utálni" fog, mert valamiért nekem elszáll a fejem, és nem laza, nyugodt maradok, hanem ilyen hiperaktív cucc. Szerintem tudjátok milyen az, amikor valaki folyton hülyéskedik, és szarok is a poénjai. Na, olyankor ilyen vagyok.

Mit lehetne tenni?

Könyörgöm, segítsetek, mert már nagyon zavar!

2017. jan. 8. 20:17
 1/3 anonim válasza:

nekem is volt egy ilyen lány az életemben és én is láttam rajta h nem valószínű h úgy kedvel mint én őt...mondjuk köztünk nem is úgy indult h csak barátkozni akarunk..így aztán amikor nem írt sokáig, késett (sokat) egy találkozóról megkérdeztem h mit akar, mondja ki h nem akar velem lenni, mert tudnom kell...ne ringassam magam álmokba...szerintem neked is tisztázni kéne a dolgokat, mondjuk amikor úgy érzed h viccesebb kedvében van (sokat ír, felszabadultabb)...és ezzel nem azt mondom h mondj le róla, de ha nem akar semmi komolyat az ellen nem tudsz tenni..az ő érzéseit nem tudod irányítani és ezzel jobb szembesülni

És ha rosszul sül el a dolog akkor sokkal elegánsabb csak megköszönni neki az őszinteségét és nem keresni többet..nehéz lesz de akkor valamiért mégse ő az igazi

ezt gondold át, én ezt javaslom

sok sikert!

2017. jan. 8. 20:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon Szépen Köszönöm! :)
2017. jan. 8. 20:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Őszinte választ szeretnél? Hagyd a p!csába. Ha nincs meg a közös vonzalom, akkor ez bizony kapufa! Ez a szomorú igazság. Nekem is volt ilyen "kapcsolatom". Én próbálkoztam, a lány eléggé zárkózott volt alapjáraton is, de velem sem nyílt meg úgy ahogy kéne, és nem érezte azt amit én iránta. Soha nem beszéltünk erről, csak barátkozni próbáltam és reménykedtem, hogy több lehet belőle, és még barátság sem jött össze. Ennyit erről.
2017. jan. 8. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!