Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kedveltessem meg vele magam?
Figyelt kérdés
Van egy srác egy idősök vagyunk, és el kezdett tetszeni, de nem hiszem hogy én tetszek neki. Vagyis lehe, de nem biztos.2018. okt. 29. 21:21
1/10 anonim válasza:
Legyél vele gyakran egy helyen, beszeléj vele sokat, éreztesd hogy sokat jelent neked, majd szép lassan egyre jobban lesztek.
2/10 anonim válasza:
Hát akkor dumáljatok, a hogy vagy, mizu; ezek is lehetnek arra utaló jelek h törődsz vele.
3/10 A kérdező kommentje:
Csak az az egyetlen gond, hogy neki nem ez a stílusa:/
2018. okt. 29. 21:47
4/10 A kérdező kommentje:
Vagyis nem a kedves lányokat szereti:/
2018. okt. 29. 21:48
5/10 A kérdező kommentje:
Inkább a köteledő vicces csajokat:D
Én pont ilyen vagyok de...:/
2018. okt. 29. 21:49
6/10 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy megkedveltetni. Ne erőlködj. Ha kedveled,akkor kedvel,ha nem,akkor sehogy sem fog , akármit teszel.
7/10 anonim válasza:
Ha kedvel,akkor kedvel*
Bocsi elírtam
8/10 A kérdező kommentje:
De kedvel csak nem szerelmileg:D
2018. okt. 29. 21:50
9/10 A kérdező kommentje:
Haverok vagyunk, gyakran beszélünk, de csak barátok vagyunk semmi több
2018. okt. 29. 21:51
10/10 anonim válasza:
Na, akkor már meg is vagy kedveltetve:) Ez is megoldódott; szóval te magasabb szintre szeretnéd ezt a kapcsolatot emelni; hát igen, ja, ezt nem tudod "kikényszeríteni" --ez most nem jó szó de talán "kipréselni belőle"--még ez se pontos szó; szóvla ha őnála, neki nnincs meg a szikra, akkor talán szertintem esélytelen. Bocsi. Ehhez iolyen varázsos vonzalom is kell, ami ilyen felsőbb "ihletésű", elrendeltetésű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!