Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a szüleim nem engedik, hogy a barátomnál aludjak?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, jópár hónapja együtt vagyunk már a párommal, de a szüleim vallásos beállítottságuk miatt nem engedik, hogy nála aludjak, viszont mindketten nagyon szeretnénk... Próbáltam értelmesen beszélgetni erről anyukámmal, azt mondta, hogy egy pár évig még biztosan nem... Nem mondtam még meg nekik, hogy én nem vagyok hívő, mert tudom, hogy náluk ez brutálisan kiverné a biztosítékot és igazából semmit nem érnék el vele. Esetleg egy pár év múlva, amikor már nem függök tőlük nagy részben anyagilag. A barátom viszont nagyon szeretné, hogy ottaludjak, nem tudom, hogyan lehetne kompromisszumot találni. Mit tanácsolnátok?2022. okt. 8. 15:54
11/13 anonim válasza:
Aludj nálam, hátha azt megengedik... 45/F
12/13 anonim válasza:
Vedd kezedbe a dolgaid, és old meg. Nem vagy már 12 éves. Állj ki magadért.
13/13 NTBS válasza:
Semmit. 18 évesen majd állj a saját lábadra. Addig türelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!