Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek, ha a szüleim nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a szüleim nem engedik, hogy a barátomnál aludjak?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, jópár hónapja együtt vagyunk már a párommal, de a szüleim vallásos beállítottságuk miatt nem engedik, hogy nála aludjak, viszont mindketten nagyon szeretnénk... Próbáltam értelmesen beszélgetni erről anyukámmal, azt mondta, hogy egy pár évig még biztosan nem... Nem mondtam még meg nekik, hogy én nem vagyok hívő, mert tudom, hogy náluk ez brutálisan kiverné a biztosítékot és igazából semmit nem érnék el vele. Esetleg egy pár év múlva, amikor már nem függök tőlük nagy részben anyagilag. A barátom viszont nagyon szeretné, hogy ottaludjak, nem tudom, hogyan lehetne kompromisszumot találni. Mit tanácsolnátok?

2022. okt. 8. 15:54
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%

Azt sem engednék hogy a barátod nálatok aludjon? Lehet azt még könnyebben megtudnád velük beszélni

Mert mégis otthon lennél azért

2022. okt. 8. 16:28
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudsz valamit hazudni? Hogy ott aludnál egy barátnődnél pl, az is jó amit az egyes ír. Nyilván a szex része miatt nem aludhatsz ott, de így is, úgy is meg tudnád ezt a részét oldani, viszont az ottalvás már neccesebb. Ha nem hajlandóak a párbeszédre sehogy sem, akkor csak akkor fog működni maximum, ha látják hogy a sarkadra állsz. Szembesítened kell őket azzal, hogy mit gondolsz a vállásról, meg arról ami a jelenlegi helyzetet leírja. Ez nem lesz szép, de lehet működni fog. Ez van akkor, ha a szülők egy buborékban élnek és a gyereküket maguk fölé helyezik..
2022. okt. 8. 16:53
 3/13 anonim ***** válasza:
92%

Egy pár lehetőséget fel tudok sorolni:

- Vársz, ameddig 18 leszel

- Elintézitek délután azt, amit este akarnátok (már ha ez a cél)

- Azt hazudod, hogy barátnőidhez mész át

- Próbálsz újra és újra beszélni velük

- Azt kérdezed meg, amit #1-es írt.

2022. okt. 8. 16:59
 4/13 A kérdező kommentje:
#1 Nem, volt már rá példa, hogy megpróbáltuk, de hazaküldték az éjszaka közepén...
2022. okt. 8. 19:26
 5/13 A kérdező kommentje:
Én is ezeken gondolkodom #3, amint 18 éves leszek sztem kitálalok nekik, addig meg csak sejtik h mi lehet a gondolataimban... Pár tettemből, viselkedésemből már sejthetik, hogy nem áll hozzám annyira közel ez a dolog.
2022. okt. 8. 19:28
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
kell egy barátnő aki falaz és kész. Közben meg alszol a barátoddal.
2022. okt. 8. 19:52
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

#5 Egy dolgot azért javasolnék: ha nem muszáj, akkor ne tálalj ki nekik, egyszerűen csak ne foglalkozz a vallási dolgokkal.

Csak a barátoddal foglalkozz, a vallást ebbe ne keverd bele.

2022. okt. 8. 20:17
 8/13 anonim ***** válasza:
85%

Ne tálalj ki, abból jó dolog nem jöhet ki.

Ha a szüleid nem engedik, akkor sajnos még 1 évet várnod kell.

Addig viszont elmehetnétek pár napra kirándulni valahova.

Vagy szilveszteri buli? Nem kell, hogy sokan legyenek ott, ketten is mehettek.

2022. okt. 9. 01:30
 9/13 anonim válasza:
52%
kerdezd meg a szuleidet : "szerintetek csak ejszaka lehet dugni?"
2022. okt. 9. 14:11
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

18 évesen sokszor hazakísértem a nálam egyébként idősebb barátnőmet és ottalvásról szó sem lehetett a vallásos szülei miatt. Nálunk sem volt alkalmas a dolog, nem volt jó a lakás elrendezése náluk sem, nálunk sem az egymásba nyíló szobák miatt. Szóval mi is eléggé megszenvedtük ezt és mivel én elkerültem Pestre egyetemre, idővel el is haltak köztünk az érzelmek. Szerettünk volna mi is szexelni, de nem volt vér a pucánkban, hogy valahogy megoldjuk. Szóval, ha szexelni akartok, oldjátok meg délután. Az együttalvás meg kicsit még várhat, 18 évesen majd bejelented anyudnak korrekten, hogy ma nem alszom itthon, puszi, anyukám, szeretlek, meg kell, hogy értsd, ti is voltatok fiatalok!

Egyébként most megkérdezheted tőle, hogy ti hogy oldottátok meg fiatal korotokban? Beszéltesd a fiatalkoráról! :) Aztán mesélj!

2022. okt. 11. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!