Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a szüleim nem engedik, hogy a barátomnál aludjak?
Azt sem engednék hogy a barátod nálatok aludjon? Lehet azt még könnyebben megtudnád velük beszélni
Mert mégis otthon lennél azért
Egy pár lehetőséget fel tudok sorolni:
- Vársz, ameddig 18 leszel
- Elintézitek délután azt, amit este akarnátok (már ha ez a cél)
- Azt hazudod, hogy barátnőidhez mész át
- Próbálsz újra és újra beszélni velük
- Azt kérdezed meg, amit #1-es írt.
#5 Egy dolgot azért javasolnék: ha nem muszáj, akkor ne tálalj ki nekik, egyszerűen csak ne foglalkozz a vallási dolgokkal.
Csak a barátoddal foglalkozz, a vallást ebbe ne keverd bele.
Ne tálalj ki, abból jó dolog nem jöhet ki.
Ha a szüleid nem engedik, akkor sajnos még 1 évet várnod kell.
Addig viszont elmehetnétek pár napra kirándulni valahova.
Vagy szilveszteri buli? Nem kell, hogy sokan legyenek ott, ketten is mehettek.
18 évesen sokszor hazakísértem a nálam egyébként idősebb barátnőmet és ottalvásról szó sem lehetett a vallásos szülei miatt. Nálunk sem volt alkalmas a dolog, nem volt jó a lakás elrendezése náluk sem, nálunk sem az egymásba nyíló szobák miatt. Szóval mi is eléggé megszenvedtük ezt és mivel én elkerültem Pestre egyetemre, idővel el is haltak köztünk az érzelmek. Szerettünk volna mi is szexelni, de nem volt vér a pucánkban, hogy valahogy megoldjuk. Szóval, ha szexelni akartok, oldjátok meg délután. Az együttalvás meg kicsit még várhat, 18 évesen majd bejelented anyudnak korrekten, hogy ma nem alszom itthon, puszi, anyukám, szeretlek, meg kell, hogy értsd, ti is voltatok fiatalok!
Egyébként most megkérdezheted tőle, hogy ti hogy oldottátok meg fiatal korotokban? Beszéltesd a fiatalkoráról! :) Aztán mesélj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!