Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A szüleim még most sem engedik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleim még most sem engedik hogy a barátomnál aludjak. Ti értitek?

Figyelt kérdés
Szóval, 16 éves lány vagyok a barátom 19 éves és most vagyunk egy éve már együtt.Szüleim tudnak a szexuális életemről és mindenről amit csinálok. A barátomhoz napközben átengednek, illetve házi bulikon is tudják, hogy ha a helyzet úgy adódik együtt alszunk. Nem értem miért nem engedik, hogy este ott aludjak nála. Ismerik a szüleim a barátomat és szeretik is, szinte már családtag. Valami ötlet mit tehetnék? Hazudni nem szeretnék inkabb meggyőzni őket.
2022. aug. 28. 00:03
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Mondták, hogy miért nem engedik?
2022. aug. 28. 00:28
 2/6 anonim ***** válasza:
84%

Beszélj velük. Mond el ugyanígy nekik is,hogy engedik ezt,engedik azt,hasonló dolgokat...ahogy levettem azt is tudják ,hogy már rég lefeküdtetek..szóval akkor kérdezz rá így, hogy what..

Egyébként több oka is lehet.:) ott tiétek az egesz éjszaka.. lehet nem akarják még h gyerek legyen..jogosan,vagy akármi 🤷‍♂️

2022. aug. 28. 01:15
 3/6 anonim ***** válasza:
55%
Talán mert fiatal vagy, és úgy vannak vele, hogy ha az évek folyamán még lesz pár barátod, akkor ne legyen átjáróház a szobádból. Mert ha egynél megengedik, akkor a többinél miért mondják azt, hogy nem? Így inkább nem engedik. 😅 Fene tudja amúgy, az én szüleim/rokonaim így gondolkodtak anno, mikor még kamasz voltam
2022. aug. 28. 02:35
 4/6 anonim ***** válasza:
57%
Ha tudnak az olyasmi dolgaidról is, akkor csak beszéljetek őszintén. Próbáljatok valamit közösen kiagyalni.:)
2022. aug. 28. 08:37
 5/6 anonim ***** válasza:
78%
Gondolom féltenek
2022. aug. 28. 10:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
2022. aug. 28. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!