Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 évesen a barátomtól költözni logikus?
Figyelt kérdés
Nagyon jó kapcsolatot ápolunk a párommal. A szüleim nem támogatják ezt, sőt teljesen ellenünk vannak. Az iskolára fogják, hogy nem találkozhatunk,én nem mehetek hozzá, de ő sem jöhet hozzám. A költözés mellett döntöttünk, ami tudom, hogy necces. Vélemény?2022. aug. 23. 15:40
11/19 A kérdező kommentje:
Én ösztöndíjas vagyok plusz a gyakszis helyről a pénz még az ő fizetése. De nyilván nem túl sok ez sem. Tisztában vagyok vele. Ezért kérem a véleményeket...
2022. aug. 23. 18:19
12/19 anonim válasza:
Ő pár év, és 35 lesz, te akarsz korán babát?
13/19 anonim válasza:
"Az a baj, hogy az anyai szigor (ő a kemenydio) atmegy lelkiterrorba. Nem mehetek el, különben hetekig képes ez miatt "enni" engem." - Te meg a boldogságod érdekében leszarhatod az atyai szigort, meg a lelki terrort. Csak azzal lehet szórakozni, aki hagyja magát.
14/19 anonim válasza:
Valószínűleg azért nem tudtál dönteni és hagysz a szüleidnek is mert te is érzed hogy ez nem lenne jó. Mi meg nem mondhatjuk meg hogy menjél meg azt se hogy maradj. Ha rám hallgatsz és egy kis kételyt is érzel nem mész sehova.
15/19 anonim válasza:
Csak te emészted ezen magadat vagy a barátod is?
16/19 A kérdező kommentje:
A barátom is nagyon rosszul viseli. Talán rosszabbul mint en
2022. aug. 24. 11:13
17/19 anonim válasza:
Azt írod, hogy az iskolára fogják a szüleid.
De mi a VALÓDI indok szerinted???? Mi nem stimmel a barátoddal?
18/19 anonim válasza:
Vagy kiállsz magadért, vagy elnyomásban fogsz élni. Az elsőt javasolnám.
19/19 anonim válasza:
Vidéki albérletben úgy számolj hogy kettőtökre 400 ezer a létminimum fenttartására lesz elég. Ha ez nincs meg havonta meg se próbáld. Majd ráérsz pár év múlva, ha pénzt keresel te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!