Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem kaptam semmit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kaptam semmit szülinapomra a barátomtól, ha megigérte? 19L

Figyelt kérdés

Mar egy honapja volt a szulinapom, es egy bulit is tartottam par nappal kesobb. Szulinapom napjan nem kaptam semmit, de baratnomek remenykedtek, hogy majd a buliban kapok valamit. Mindenkitol kaptam, amire nem szamitottam. A baratom meg a buli kezdete elott 20 perccel mondta, hogy valaszthatok barmilyen csokit szulinapomra. De azota sem semmi. A buli ota is eltelt tobb het mar.

2 eve leszunk egyutt augusztusban. Soha nem volt igazabol ajandekozos, de a kapcsolatunk elejen meg kaptam tole egy kozos kepet karacsonyra, majd kajcsiztunk a szulinapomon. Meg neha csokit is.

Ezutan az egyetem vegett osszekoltoztunk a szorgalmi honapok alatti idore. Otthon vegzos munkat kezdett el vallalni, ami vegett en mindig megleptem valamivel. Mindig csinaltam neki enni, inni, vettem neki fornettiket a sajat penzembol.

De o soha nem hiv meg egyebkent. Nem is viszonozza. Ha megis, az ritka es fenyevente egyszer van.

De kulonben mindig mondja, hogy szeret. Olelget stb… regen nem voltak koztunk tul fenyesek a dolgok, viszont mara mar teljesen megvaltozott, es ugy tunik, hogy erzelmileg amugy foglalkozik velem. (Peldaul mindig hiv hozzajuk is, amikor kulon vagyunk- hiaba vagyunk szinte mindig egyutt, egybol hiv, hogy vele legyek.)

De persze mar emlitettem neki, hogy nekem jol esne, ha nem csak igergetne, hanem tenyleg gondolna ram. Ilyenkor tovabb igerget, mondja a dolgait, de nem hiszem, hogy meghallgat. Mar mondtam is neki, hogy nincs ertelme a kapcsolatunknak, ha igerget.

De meg kb ket honapja azt is felvetettem, hogy zavar, hogy nem megyunk sehova, ha en nem talalom ki, es o nem hiv el. Aztan mondta, hogy meghiv furdobe. De a meghivasbol az lett, hogy magamnak fizettem a jegyet, szoval nem lettem oromtelibb.

Lehet, hogy furi, hogy igy kotodom az ajandekozosdihoz, de sosem volt meg ilyen, hogy ennyire sajnaljak tolem az ajandekot vagy barmit.

mit tehetnek ez ellen? Vagy miert igerget csak?

2022. jún. 24. 17:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%

Mert ő ilyen kis érzelmileg visszamaradott, elkényelmesedett fiúcska, aki nagyon ráérzett, hogy te ennek ellenére is a tenyereden hordozod.

Én már rég kidobtam volna. Nem várom el, hogy körül legyek rajongva, de a minimális figyelmesség egy kapcsolatban elvárható.

2022. jún. 24. 17:12
 2/18 anonim ***** válasza:
90%
Az ajándékozás a te szeretet nyelved,ezt próbáld vele megértetni, hogy te így érzed a legjobban azt, hogy valaki szeret. Nem nagy dolgokat vársz tőle,de a figyelmesség jól esne neked is ilyen téren, ily módon kifejezve.
2022. jún. 24. 17:20
 3/18 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem csak kihasználja a szeretetedet.
2022. jún. 24. 17:23
 4/18 A kérdező kommentje:

Ja es most jut eszembe, iden karacsonyra furdo meghivast kaptam, de azota sem mentunk el.

Vagyis, kb ket honapja az orra al dorgoltem, hogy nem talal ki programot soha. Mondta a furdot, hogy meghiv ugye, de vegul a sajat jegyem fizethettem. Es mikor felhoztam nemreg a karacsonyi ajandekomat, azt allatitotta, hogy de voltunk furdoben. Hat igen, csak en fizettem a jegyemxd

Meg nem oda mentunk furdobe, ahova a karacsonyi igeretekor szolt.

2022. jún. 24. 17:52
 5/18 anonim válasza:
88%
Szégyen gyalázat, milyen pasi az ilyen? Én szakitanek vele tuti
2022. jún. 24. 18:03
 6/18 anonim ***** válasza:
84%

Két lehetőség van.

Vagy tényleg szeret, de más a szeretetnyelvetek, neked az ajándékozás, minőségi idő elsősorban, neki meg (a leírtak alapján) az érintés.

(Ezeken kívül a szívesség és az elismerő szavak vannak még.)

Vagy nem szeret, csak kényelmes veled lennie, és kihasználja, hogy nincs következménye annak, ha elhanyagol.

Te ismered, neked kell tudnod eldönteni.

2022. jún. 24. 18:05
 7/18 anonim ***** válasza:
74%

Önző

Dobd ki!

2022. jún. 24. 18:09
 8/18 anonim ***** válasza:
50%

OFF "az ritka es fenyevente egyszer van" - a fényév nem időt, hanem távolságot jelent az űrben.

ON Ha annyire nem figyel rád, nem hallgat meg, és nem érdekli, hogy mit szeretnél, akkor úgy tűnik, mégsem olyan jó a kapcsolatotok...

2022. jún. 24. 18:46
 9/18 anonim ***** válasza:
85%
Dobd ki, de qrva gyorsan!!!
2022. jún. 24. 18:50
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Mért vagy vele együtt? Felvilágosítalak, hogy nem ilyen egy normális párkapcsolat.
2022. jún. 24. 18:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!