Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom el tiltott az egyik barátomtól mit tegyek ?
Figyelt kérdés
Párommal fél éve vagyunk együtt ki derült hogy az én egyik fiú barátomat ő is ismeri és meg tiltotta hogy hozzá szoljak vagy higy egy légtérbe legyek vele amikor meg kérdeztem miért annyit válaszolt hogy mert egy bu**zi és ha bajom lessz akkor meg neki kell össze verni az egészet. Régról ismerem és jó barátom sose ártott nekem, de barátommal nem akarok vitázni.2021. nov. 20. 22:09
1/13 A kérdező kommentje:
De nem meleg tőbb barátnője is volt
2021. nov. 20. 22:14
3/13 anonim válasza:
ez a fiú barát olyan gyerekes dolog
remélem ő is beszerez egy "lánybarátot" és akkor érzed majd te is mire gondol
4/13 anonim válasza:
Előző vagyok, nyilván nem jó amit csinál, ne értsd félre. De szerintem nem való nektek kapcsolat.
5/13 A kérdező kommentje:
Egy gyermek othonba nőtünk fel 5 éves korunk ota ugy bánik velem mint a hugával.
2021. nov. 20. 22:28
6/13 anonim válasza:
A barátodnak semmilyen joga nincs ahhoz, hogy bárkitől eltiltson. Az egyik exem is bepróbálkozott hasonlóval, de megmondtam neki, hogy vagy elfogadja a barátomat, vagy nem kell velem együtt lennie. Természetesen az elsőt választotta. Vagy állj ki magadért, vagy viseld a következményeit annak, hogy tönkremegy egy remek barátságod.
7/13 anonim válasza:
És akkor ez miért most lett probléma?
8/13 A kérdező kommentje:
#8 éphogy ki derült hogy én is ismerem a fiucskát azonnal megmondta hogy nem foglalkozhatok vele. Ma is utánnam szólt hogy mért harakszom rá és inkább nem montam neki semmit
2021. nov. 20. 22:42
9/13 anonim válasza:
Mondd el neki hogy milyen régóta ismered. És kérdezd meg hogy miért tiltott el. De szerintem szakíts és várjál még pár évet ezzel.
10/13 A kérdező kommentje:
Szakitani nem fogok vele már csak azért sem mert együtt lakünk ki vett a gyerek othonból. És mondtam neki hogy rég ismerem és annyit mondott rá hogy de nem ugy mint ő......
2021. nov. 20. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!