Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A párom el tiltott az egyik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom el tiltott az egyik barátomtól mit tegyek ?

Figyelt kérdés
Párommal fél éve vagyunk együtt ki derült hogy az én egyik fiú barátomat ő is ismeri és meg tiltotta hogy hozzá szoljak vagy higy egy légtérbe legyek vele amikor meg kérdeztem miért annyit válaszolt hogy mert egy bu**zi és ha bajom lessz akkor meg neki kell össze verni az egészet. Régról ismerem és jó barátom sose ártott nekem, de barátommal nem akarok vitázni.
2021. nov. 20. 22:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy olyan párt, aki a társának tekint, és nem a tulajdonának.
2021. nov. 21. 01:15
 12/13 azureknight0715 ***** válasza:
Kèrdezd meg mèrt tilt el tőle. Több oka is lehet nem hiszem hogy csak fèltèkenysègből. Lehet drogozik vagy olyan körökbe mozog ami veszèlyes lehet, persze azis lehet hogy nagy nőfaló ès ugye ilyenkor mi más jönne le a barátodnak mint egy potenciális veszèlyforrás esetleges összeveszèskor nem jó ha van egy ilyenje az embernek. Kèrdezz rá , gondold át ,vedd számításba az ő nèzőpontját is ès dönts!
2021. nov. 21. 14:49
 13/13 A kérdező kommentje:
#12 neked lett igazad rá kérdeztem és nem akart válaszolni én meg mondtam hogy de tudnom kéne az okát és azt mondta nem jó körökben mozok drogozik és van pár nöje akit futtat. Köszönöm a válaszod
2021. nov. 22. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!