Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Kérdeztem a barátomtól, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdeztem a barátomtól, hogy szerinte nagy hasam van-e és azt mondta, hogy úgyis edzel, majd lemegy. Ezt ti sértésnek vennétek?

Figyelt kérdés
Félek, hogy nem tetszem így neki, vagy talál jobbat
2020. ápr. 30. 21:45
 1/8 anonim ***** válasza:
37%
Vagy már talált jobbat :D
2020. ápr. 30. 21:50
 2/8 anonim ***** válasza:
92%

Ezért nincs értelme ezeknek a kérdéseknek, mert vagy hazudni fog vagy fájni fog az igazság. Minek kérdezed akkor?

Magadnak akarj megfelelni, ne a barátodnak.

2020. ápr. 30. 22:11
 3/8 Stark2000 ***** válasza:
100%
Bár én férfi vagyok, alapvetően nem venném sértésnek. Nem feltétlen kell felfogni ezt sértésnek, lehet építő jellegű kritika is, hogy mire figyelj oda picit.
2020. ápr. 30. 22:23
 4/8 anonim ***** válasza:
81%

Építő jellegű kritika?

Hát ha én valakivel össze jövök, azért jövök össze mert tökéletes a külseje IS.

Én lehet sértésnek venném, de ha nem is , hanem építő jellegű kritikának akkor is rosszul esne.

Amúgy inkább azt kérdezd meg, hogy mennyire tetszel neki. Talán jobb választ kapsz.

2020. ápr. 30. 22:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha megkérdezted a barátodtól, hogy szerinte nagy-e a hasad, akkor minden bizonnyal alapvetően ezt a kérdést már előtte megválaszoltad magadnak. Azaz valójában a saját véleményed az, hogy nagy a hasad. Ő csak őszinte volt és nem hátrált ki a kérdés elől. Amit mondott, hogy edzél és majd úgyis lemegy ezt megnyugtatásképp/motivációként mondta nem sértésnek.
2020. ápr. 30. 22:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus női gondolkodás.

Ha azt mondja,hogy nem nagy,és mennyire szuper így.-akkor hazudik,megbízhatatlan.

Ha azt mondja,hogy majd lemegy edzéssel-akkor bunkó,biztos nem tetszem neki,úgy ahogy vagyok,nem önmagamért szeret...stb

Ha van sapka rajta,az a baj.

Ha nincs sapka rajta,akkor meg az.

Igazodjon ki rajtatok az ember.

2020. máj. 1. 10:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem sértés, hanem ténymegállapítás. Miért kérdezed meg tőle, ha utána nem azt mondja amit hallani szeretnél? Ha a kezedbe nyomott volna egy kondibérletet hogy kezdj el edzeni mert meghíztál az egy sértő dolog. Itt csak válaszolt egy kérdésre. 22L
2020. máj. 1. 14:43
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne kérdezz olyat amire nem akarsz választ kapni.
2020. máj. 2. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!