Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor hazajöttem észrevettem hogy nincs a nyakamba a nyaklánc amit a barátomtól kaptam és azóta csak sírok, mit csináljak? És hogy mondjam meg neki hogy elveszett a nyaklánc? Kerestem már mindenhol, nem találom
Figyelt kérdés
2017. szept. 22. 18:47
1/3 anonim válasza:
"Ne haragudj, de elvesztettem a nyakláncot amit kaptam tőled..."
Mit kell ezen annyira parázni? Csak nem fog megverni miatta, vagy ha mégis, akkor meg azonnal hagyd ott a srácot és keress egy értelmes embert.
Normális esetben megnyugtat, hogy ne sírj miatta, aztán vagy segít gondolkozni hol hagyhattad el, vagy szerez egy másikat, vagy nem tudom, kitaláltok valamit
2/3 A kérdező kommentje:
Félek hogy majd megharagszik rám
2017. szept. 22. 21:33
3/3 anonim válasza:
Ne halogasd a dolgot! Jobb, ha hamarabb megmondod neki, mert így ha meg is haragszik, hamarabb megbékél és kevesebbet fogsz stresszelni. Amúgy én is ilyen vagyok: ha történik valami, elkezdek pánikolni és nem merek beszélni az illetővel, aztán végre rászánom magam, és szinte mindig kiderül, hogy feleslegesen emésztettem magamat. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!