Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltiltottak a baratomtol! Mit csinaljak?
Par honapja vagyunk egyutt, de 2 eve ismerem. Egesz nyarat vegigbeszelgettuk. Messze lakik tolem, mindig sokat utazik hogy idejohessen.
Nagyon szeret engem, tenyleg latszik rajta. Arva, nincsenek szulei, egyik csaladtaggal lakik. 18 eves.
Apukam a minap latott a maradek csaladjarol a neten bizonyitekokat, miszerint bunozok.
Eltiltott tole, merthogy ez veszelyes.
Borzaszto szomoru vagyok. Keptelen vagyok vele szakitani.
Elmeseltem a baratomnak ezt, hogy eltiltottak, persze kamu tortenettel.
Sirt, mindent meg akar tenni, hogy egyutt lehessunk. Nagyon rosszul erzem magam.
Mit gondoltok?
16l
Látott a neten bizonyítékokat? És mégis milyen bizonyítékot láthatott?
Igazából mivel nem vagy 18 éves, és a szüleiddel élsz ezért nem tudsz mit tenni. Talán ha jobban megismernék a szüleid a srácot akkor lehetne javítani a helyzeten.
Szüleid nem túl jó emberismerők, lehet, pont az vált ki a barátodban ellenszenvet a bűnözés, bűnözők iránt, hogy ilyen közegben nőtt fel.
De a távkapcsolat tényleg nehéz, szerintem inkább ezen gondolkozz, ilyenbe bele sem szabad vágni szerintem. :(
Ha tényleg bűnözőkkel él együtt, akkor érthető,nem?
Miért találnának ki ilyet a szüleid?
Beszéljétek meg és akkor kiderül, hogy kamu-e. Mutassák meg neked is, amit megtudtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!