Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Eltiltottak a baratomtol! Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltiltottak a baratomtol! Mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Par honapja vagyunk egyutt, de 2 eve ismerem. Egesz nyarat vegigbeszelgettuk. Messze lakik tolem, mindig sokat utazik hogy idejohessen.

Nagyon szeret engem, tenyleg latszik rajta. Arva, nincsenek szulei, egyik csaladtaggal lakik. 18 eves.

Apukam a minap latott a maradek csaladjarol a neten bizonyitekokat, miszerint bunozok.

Eltiltott tole, merthogy ez veszelyes.

Borzaszto szomoru vagyok. Keptelen vagyok vele szakitani.

Elmeseltem a baratomnak ezt, hogy eltiltottak, persze kamu tortenettel.

Sirt, mindent meg akar tenni, hogy egyutt lehessunk. Nagyon rosszul erzem magam.

Mit gondoltok?

16l

2017. nov. 6. 11:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Látott a neten bizonyítékokat? És mégis milyen bizonyítékot láthatott?

Igazából mivel nem vagy 18 éves, és a szüleiddel élsz ezért nem tudsz mit tenni. Talán ha jobban megismernék a szüleid a srácot akkor lehetne javítani a helyzeten.

2017. nov. 6. 11:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szüleid nem túl jó emberismerők, lehet, pont az vált ki a barátodban ellenszenvet a bűnözés, bűnözők iránt, hogy ilyen közegben nőtt fel.

De a távkapcsolat tényleg nehéz, szerintem inkább ezen gondolkozz, ilyenbe bele sem szabad vágni szerintem. :(

2017. nov. 6. 12:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát tudod, a távkapcsolat nagyon rossz, mi egy hónapig bírtuk aztán szakítottunk, de lehet csak nem szerettük egymást eléggé. Viszont, mond meg a szüleidnek amit gondolsz az egészről, hogy jobban ismerjék meg, mindenki érdemel egy esélyt. Hajrá.
2017. nov. 6. 13:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha tényleg bűnözőkkel él együtt, akkor érthető,nem?

Miért találnának ki ilyet a szüleid?

Beszéljétek meg és akkor kiderül, hogy kamu-e. Mutassák meg neked is, amit megtudtak.

2017. nov. 6. 13:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Elhiszem, hogy nagyon szomorú vagy most. De ha tényleg bűnözők között él a barátod, akkor bizony veszélyes a barátnőjének lenni. Téged is belekeverhetnek az ügyeikbe, leszámolásaikba. (Konkrétan elrabolhatnak, bánthatnak, és ezzel zsarolhatják a barátodat. Akár meg is ölhetnek.) A szüleiddel együtt nézzétek át a bizonyítékokat. Ha tényleg zűrös a pereputty, akkor jobb, ha kiszállsz ebből a kapcsolatból. Viszont ha csak mondvacsinált probléma, akkor ki kell állnotok egymás mellett. De én kétlem, hogy ok nélkül okoznának neked szenvedést a szüleid.
2017. nov. 6. 13:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Csak félt téged. Persze én is borzalmasan érezném ha eltiltanának a barátomtól. De én megszöknék tudom nem helyes de nem viselném el nélküle. Valasztani se tudnék mert a család az család és örök de a szerelmem pedig a yzerelmem. Próbalj apukaddal beszelni mennyire szereted. Ha hajthatatlan akkor vagy tartsatok ki 2 évig ugy hogy nem találkoztok vagy titokba találkozni.
2017. nov. 6. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!