Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 évesen a barátomtól költözni logikus?
Figyelt kérdés
Nagyon jó kapcsolatot ápolunk a párommal. A szüleim nem támogatják ezt, sőt teljesen ellenünk vannak. Az iskolára fogják, hogy nem találkozhatunk,én nem mehetek hozzá, de ő sem jöhet hozzám. A költözés mellett döntöttünk, ami tudom, hogy necces. Vélemény?2022. aug. 23. 15:40
4/19 anonim válasza:
18 éves vagy, szóval nem tehetnek ellene semmit. Viszont elköltözni nem kell, egyszerűen menj el találkozni, ha el akarsz menni.
5/19 anonim válasza:
4-es, ezzel csak annyi a baj, hogy oké 18, de ettől függetlenül a szülei felügyelete alatt van, akik simán kirakhatják egy szó nélkül. Nem ismerjük a családi hátteret, hogy miért költözni akar, nem szimplán a szülői szigor ellen fordulni. Személy szerint is van egy ismerősöm ő 19 évesen költözött el barátjához, hogy jajj de szeretik egymást, szülők ellene voltak végig, 1.5 évre rá szakítottak, majd a szülők mondták, hogy oda aztán nem mehet vissza, kishíján utcára került, ha nem fogadja be a baráti társaság egy tagja. Szóval sok minden megeshet és nem mindig a legjobb döntés ez, hidd el nekem. Mármint hogy ismeretség nélkül ilyet tanácsolni, mert nem mindenki olyan szülőkkel és családdal nő fel, mint te, hogy ilyet tegyen következmény nélkül.
6/19 anonim válasza:
Ne költözz el. Nagyon meg fogod bánni. Sokkal másabb huszonévesen elköltözni úgy hogy elvégezted a sulit és van munkád, abból meg alaptökéd kint most. Most bármi beüt pl egy infláció és zsíroskenyéren éltek a penészben.
8/19 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy az anyai szigor (ő a kemenydio) atmegy lelkiterrorba. Nem mehetek el, különben hetekig képes ez miatt "enni" engem.
2022. aug. 23. 17:43
9/19 A kérdező kommentje:
O pedig nem johet, mivel az "amig az en kenyeremet eszed addig..." elv van érvényben.
2022. aug. 23. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!