Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még valami 38-as.
SEMMI KÖZE a kornak egy kapcsolathoz, hanem a személyíségnek van köze hozzá.
Valakinek számít a kor, és valakinek nem, valaki illik egy 30+-oshoz valaki nem.
MERT MÁSOOOK VAGYUUUNK ÉÉÉÉRTSD MÁR MEG.
Kedves 42-es és 43-as.
"Na, most egy 14 évesnél ugyan lehetnek eltérések itt-ott, de szinte BIZTOS, hogy nem tapasztalt annyit, hogy valóban érett legyen egy felnőtt emberhez"
Nem igaz, ez élethelyzet, és személyíségfüggő.
"Szóval van egy 16 éves lány, aki elméletileg egy 34 éves férfi szintjén ál"
Nem igaz, nem arról beszélek, hogy ki kinek a szintjén áll. Mert nicnsenek szintek. Emberek vannak, szintek nincsennek. Mindenki másként él, és élt.
Torz mentalitás :) A legnagyobb újító vagyok, haladjon a világ, fejlődjön az emberiség.
De a természetben akkor is ugyanúgy fognak kinőni a fák, és születni az emberek.
Hiába akarod átírni a természet törvényeit.
Bűn az, ha egy teszem azt 35 évesnek bejön egy 15 éves lány?
Lány-férfi.
És az rossz, ha egy 40 éves hölgynek tetszik egy 17 éves, esetleg kisportolt, jó testű fiatalember?
BAsszus, ezek alap törvények. Ne gyere már itt a phszihiátriai kezeléseddel, érts meg egy MÁSIK álláspontot, mely nem csak az én, de még sokunk véleménye.
Én értem, hogy veled is sokan egyet értenek. Értsd meg te is azonban, hogy nem mindenki ossza a te véleményed csupán.
Ha mindenki veled értene egyet, nem lenne annyi párkapcsolatban akkora korkülömbség.
Hidd el, nem a kor számít, hanem az ember.
Ne igyál hypot.
#44 Te direkt játszod a hülyét, vagy tényleg ilyen hülye vagy? NINCS olyan élethelyzetben egy 14 éves kislány, hogy egy 30-as pasi szintjén legyen, a személyiség meg az érettség pedig NEM ugyanaz!
#45 Te tényleg ritka egy reménytelen eset vagy...
A te mentalitásod olyan amúgy, mint ha én most azt mondanám, hogy amúgy gyerekekkel is tök normális járni meg ilyenek, hisz ki mondja meg, hogy mi a normális, persze ezzel ignorálnék minden tényt és kutatást, ignorálnám az emberi pszichológiát, a szexualitást, a gyerekeket meg mindent, amit csak lehet és normális... Ez is csak egy mentalitás, nem de? Vajon ez is csak egy mentalitás lenne a számodra? Na ugye, hogy ugye?! Valami azért nem stimmel itt már, mi? Itt azért már fel-fel kapnád a fejed, mert hát "ártatlan gyerekekről van szó", pedig ez is csak egy mentalitás és nem is teljesen alaptalan.
Semmi gond nincs azzal egyébként, ha valamiről torz, hozzá nem értő, logikátlan véleményed van, de legalább ne próbálnád normálisnak beállítani azt és előtte írd oda, hogy "szerintem" és akkor talán nem próbálnának észérvekkel, tudományosan érvelni a véleményed ellen. De ne várd el azt mástól, hogy ha ilyen torz mentalitásod van, akkor azt elfogadják, ha már felvállalod, vállald is a következményeit, magyarul edd meg, amit főztél.
Kedves 46,47,48 és 49.
Annyi baromságot hordassz össze, kiforgatva az ember szavát, hogy nem érdemes veled foglalkozni. Hiába írnám le ugyanazt, megint, te nem tanulsz.
"NINCS olyan élethelyzetben egy 14 éves kislány, hogy egy 30-as pasi szintjén legyen,"
Nincsenek szintek. Csak a te fejedben, leírtam, elmondtam sokszor.
A sok hülyeségre meg már reagáltam, olvasd vissza, ha érdekel az igazság.
De téged nem fog.
Az én mentalitásomnak pedig semmi köze a véleményemhez. De persze ezt sem fogod megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!